10 pasi pentru a te descoperi si iubi pe tine asa cum esti, cu bune si cu rele! Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru greselile din trecut!

10 pasi pentru a te descoperi si iubi pe tine asa cum esti, cu bune si cu rele! Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru greselile din trecut!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii. Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti.” – Kathy Kane Hansen;

Fiecare gând puternic este capabil să ne creeze viitorul.

Oamenii își crează singuri realitatea. El dă un semnal creierului pentru ca acesta să aleagă gândurile. În așa mod funcționează puterea gândului. Fiecare dintre noi are capacitatea incredibilă de a gândi orice acțiune, care la rândul să va avea un efect sau altul.

Louise este de părere că puterea, care este legată de univers, nu ne critica niciodată. Ea pur și simplu ne acceptă așa cum suntem, cu toate defectele noastre. Dacă o persoană se gândește la singurătate, anume asta va primi. Însă dacă o persoană se gândește la iubirea care va veni în viața lui, aceasta nu va întârzia să apară.

La o vârstă fragedă copilul descoperă lumea prin comportamentul maturilor. Louise L. Hay este de părere că dacă copilul a crescut alături de părinți care au avut de suferit și care sunt urmăriți de sentimentul vinovăției, atunci el va privi lumea negativ. În timp ce crește, o persoană este capabilă să creeze în jurul său atmosfera pe care a trăit-o în copilărie.

Dragostea oferită de părinți își va face prezența prin atitudinea pe care o persoană o are față de sine. Cu cât mai des o persoană analizează lucrurile din punct de vedere pozitiv, cu atât mai repede viața lui va lua o întorsătură mai bună.

10 moduri prin care să începi să te iubești

Încetează să te mai critici – Nu mai fi de părerea că nu ești bun de nimic. Din această cauză apar greutățile. Simțindu-te „nu destul de bun” îți justifici astfel starea josnică și o păstrezi. În așa mod „cultivăm” boli.

Încetează să te mai terorizezi – Mulți pur și simplu se auto-terorizează cu gânduri negative, imaginându-și fiecare situație din viața lor mai rău decât este în realitate. Astfel de oameni, fac din țânțar – armăsar. Amintește-ți de puterea gândului. Și cât este de îngrozitor să trăiești în permanentă așteptare ca să se întâmple ceva rău.

Fii bun și răbdător cu sine – Răbdarea are o putere fenomenală. Majoritatea oamenilor suferă din cauza că așteaptă rezultate imediate. Ne enervăm la culme atunci când așteptăm în rând la magazin sau am rămas blocați în trafic. Lipsa răbdării înseamnă lipsa dorinței de a învăța. Vrem să obținem cunoștințe fără să învățăm lecția, fără să facem pașii necesari pentru a obține succesul dorit.

Învață să fii bun cu tine însuți – Nu te pedepsi pentru gândurile negative. Nu te învinovăți pentru tot ce a fost rău în viața ta. Fă concluzii. Să fii bun cu tine, înseamnă să renunți la acuzații, sentimentul de vinovăție, pedepse și durere.

Învață să te lauzi – Critica distruge sufletul, iar lauda îl renaște din cenușă. Orice ai face, susține-te. Repetă-ți că ești minunat/ă!

Învață să ceri ajutorul de la prieteni – Să ceri ajutor – înseamnă că ești puternic, dar nu slab. Mulți dintre noi au învățat să se bazeze pe propriile puteri și niciodată nu cer ajutorul celor din jur. Totuși, încearcă să faci asta.

Iubește-ți defectele – Toți am fost nevoiți la un moment dat să facem alegeri greșite. Dacă vom continua să ne pedepsim pentru acest lucru vom da naștere unui stereotip. O altă metodă care ne poate ajuta – umorul. El ne va ajuta să ne relaxăm și să ne simțim mai liberi într-o situație stresantă.

Privește mai multe filme de comedie. Dacă o persoană va reuși să-și privească viața ca o telenovelă, cu dramă și comedie, înseamnă că el este puternic și că totul în viața lui va funcționa.

Ai grijă de corpul tău – Ai grijă de ce mănânci. Am devenit adepții unei mâncări conservate. Respectăm anumite diete. Am lăsat pe cei din jurul nostru să ne influențeze alegere în ceea ce ține de mâncare. Să ai grijă de ceea ce mănânci și cum te simți după asta înseamnă să te iubești.

Privește-te în oglindă – Mergi dimineața în fața oglinzii, zâmbește și spune celui pe care îl vezi în fața ta: „Te iubesc, ești cel mai minunat om pe care îl cunosc!”. Trăiește această zi plin de dispoziție bună și iubire față de tine și cei dragi ție. Și vei vedea cât de repede se va schimba viața ta.

Iubește-te acum, nu aștepta momentul când vei deveni ideal – Învățând să te iubești, vei putea să iubești și să accepți alți oameni. Ai venit pe această lume nu ca să trăiești după regulile și legile altora. Scopul tău este să trăiești echilibrat și să te afirmi ca personalitate.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!