10 Mantre puternice pentru o viață mai bună

10 Mantre puternice pentru o viață mai bună

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2021 in SpiritualitateViata

Totul din univers poartă o vibrație, inclusiv cuvintele pe care le rostim. Oamenii au folosit cuvintele pentru vindecare de secole. Ele pot fi folosite pentru a spune o poveste, pentru a ne ruga și pentru a exprima sentimente.

Un alt mod în care cuvintele pot fi folosite pentru vindecare este prin mantre. Acestea sunt fraze scurte, inspirate pozitiv, care poartă o puternică vibrație vindecătoare și pot ajuta corpul, mintea și sufletul să elibereze orice tensiune.

Cuvântul mantra este tradus în mod liber ca „instrument al minții”. Acest lucru se datorează faptului că mantrele au puterea de a transforma gândirea și de a redesena modelele de gândire și sistemele de credință care sunt adânc înglobate în subconștient.

În practicile tradiționale, se crede că trebuie să repeți mantra de 125.000 de ori pentru a ajunge cu adevărat la cel mai profund nivel al sufletului tău. La prima vedere, acest lucru poate suna descurajant, dar chiar și recitarea unei mantre de mai multe ori într-o săptămână sau o lună poate duce la schimbări de viață.

Mantrele sunt simple, dar eficiente pentru orice fel de vindecare. Vă oferim 10 mantre puternice pentru vindecare:

1. Știu că sunt iubită și susținută mereu

Recitați această mantră de trei ori, fie cu voce tare, fie mental, imediat ce vă treziți sau când simțiți nevoia să faceți acest lucru. Când reciti mantra, îmbrățișează-ți corpul.

2. Această problemă va trece, la fel ca toate problemele

Recitați această mantră de șapte ori cu voce tare sau în mintea voastră în momentele dificile din viața voastră și când traversați emoții dureroase.

3. Îmi transmit grijile Universului

Recitați această mantră de trei ori cu voce tare sau mental de câte ori este necesar. Vizualizează-te ca și cum ai lua povara de pe umeri și o vei transmite Universului, astfel încât să poată avea grijă de ea pe măsură ce spui cuvintele.

4. Aleg să mă simt bine în pielea mea în fiecare zi

Recitați această mantră de trei ori cu voce tare sau în minte în timp ce vă uitați în oglindă.

5. Sunt exact acolo unde trebuie să fiu

Repetați această mantră de trei ori în minte sau cu voce tare.

6. Îmi eliberez trecutul și mă iert

Spuneți această mantră de cinci ori cu voce tare sau în minte, ținându-vă mâna la inimă.

7. Tot ce am nevoie ca să mă vindec este deja în mine

Recitați această mantră de cinci ori cu voce tare sau mental, cu mâna la inimă.

8. Lucrurile funcționează întotdeauna în favoarea mea

Repetați această mantră de trei ori cu voce tare sau în mintea voastră.

9. Creez fără efort viața pe care o iubesc

Recitați această mantră de șase ori cu voce tare sau în mintea voastră.

10. Iau toate deciziile cu dragoste

Această mantră se spune cel mai bine după sau în timpul meditației. Repetă mantra în mintea ta de 11 ori. Apoi continuați cu meditația dvs., respirând încă 3-4 respirații profunde și expirând.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!