10 Lucruri care aduc fericirea în casă

10 Lucruri care aduc fericirea în casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 October 2023 in Lecții de viațăLifeStyleSfaturi

Astăzi vă vom povesti despre niște lucruri care, conform superstițiilor populare, aduc fericirea în casă. Fericirea în casă nu depinde doar de starea de spirit pozitivă a gazdei. Există lucruri care atrag norocul și bunăstarea.

Lucruri care aduc fericirea în casă:

1. Plante vii

Plantele, la fel ca și animalele, au o energie care influențează mediul înconjurător. Plantele pot aduce bucurie și dragoste în casă. Cele mai benefice plante pentru fericire sunt:

  • Crinul păcii
  • Anthurium
  • Pomul de aur
  • Floarea de catifea
  • Cerceluș
  • Dracena
  • Copacul banilor

2. Miere

Pentru cei care doresc ca locuința lor să fie plină de bunăstare, este bine să țină miere în casă. Mierea este considerată un instrument de farmec pentru oameni. Servind-o oaspeților, veți fi considerat o gazdă primitoare și plăcută.

Mierea este un deliciu pentru casa spirituală. Mierea din casă aduce prosperitate! Mierea proaspătă trebuie așezată într-un vas frumos de sticlă cu capac și trebuie să spuneți: “Protejează-ne casa de necazuri și adu-ne fericire, prosperitate și viața să fie dulce ca mierea.”

3. Mere

În casa ta trebuie să existe întotdeauna mere! Conform tradiției, având mere în casă, vei avea tot ce-ți dorești. Datorită prospețimii lor, ele îți vor asigura o dispoziție bună și te vor împiedica să fii trist.

Energiile pozitive cu care s-au încărcat în lumina soarelui vor pătrunde în casă și o vor curăța la toate nivelurile energetice. Asigurați-vă că puneți mere pe masă într-un vas frumos.

4. Icoană

Icoanele au fost întotdeauna considerate cele mai puternice obiecte de protecție și ajutor pentru cei credincioși. Oamenii se roagă Lui Dumnezeu și Sfinților prin intermediul icoanelor, iar acestea pot alunga orice necaz din locuință.

Cea mai importantă este plasarea corectă a icoanelor în casă, deoarece acestea îi pot proteja pe toți cei care locuiesc acolo de suferință și nenorociri.

5. Ace

Cel mai comun obiect care te protejează împotriva deochiului este acul. Acesta nu numai că aduce prosperitate, dar protejează întreaga casă de vorbe rele.

Pentru a activa acul ca mijloc de protecție, ar trebui să-l încălziți deasupra focului, să-l spălați cu apă curentă, să-l puneți sub pernă peste noapte, presărat cu sare și piper, și să-i cereți a doua zi să protejeze casa. Înfigeți-l deasupra ușii de la intrare astfel încât să nu fie vizibil.

6. Clopoțel

Sunetul melodios al unui clopoțel poate aduce o atmosferă plăcută în casă. Este recomandat să alegeți un clopoțel din metal, cu un sunet clar și plăcut. Pentru a-l activa, ar trebui să-l puneți într-un loc unde va suna des.

Ascultați cu atenție sunetul, iar dacă în timp sunetul se schimbă și devine mai ,,trist”, asta poate însemna că clopoțelul a absorbit multă energie negativă.

7. Săpun

Săpunul este un simbol al curățeniei și sănătății. Există multe superstiții legate de săpun. Pentru a face din baie un sanctuar pentru purificarea corpului, puteți folosi o bucățică de săpun într-o cutie frumoasă legată cu o panglică. Pentru a activa săpunul pentru frumusețe și sănătate, urmați acest ritual:

Aprindeți o lumânare albă, luați două bucăți de săpun alb fără aditivi chimici. Spălați-vă mâinile până la cot cu ele și spuneți în gând că acest lucru o să vă curețe de energiile negative.

8. Lumânări de ceară

Lumânările sunt niște obiecte de protecție puternică care aduc bunăstare și fericire în casă. Lumânările simbolizează înțelepciunea și lumina, cu siguranță nu există casă fără lumânări.

Se recomandă să aprindeți zilnic lumânări în casa voastră, cel mai bine într-o candelă cumpărată de la biserică. Ele pot neutraliza energia negativă acumulată în timpul zilei, curățând aura și atrăgând bunăstarea.

9. Oglindă

Un magnet pentru fericire este o oglindă rotundă într-un cadru de lemn. O astfel de oglindă va aduce armonie și înțelegere în casă întotdeauna. Ea emană energie vitală și încarcă locuitorii cu o atmosferă pozitivă.

Oglinda trebuie activată de către o femeie. Luați o batistă, înmuiați-o în parfum și ștergeți oglinda cu mișcări circulare.

10. Usturoi

Adesea, cauza discordiei în casă este considerată prezența energiilor negative. Semnele prezenței acestor energii includ mirosuri neplăcute, lucruri care cad din mână și probleme domestice.

Pentru a calma astfel de energii negative, este recomandat să țineți usturoi în casă, deoarece mirosul său acționează ca o protecție împotriva energiilor negative. Pentru a proteja casa de farmece și deochi, usturoiul se agață deasupra ușii, pe tavan, iar consumul de usturoi vă poate ajuta să vă protejați împotriva bolilor virale și a influenței negative.

Acestea sunt cele 10 lucruri care pot aduce fericirea în casă, potrivit tradițiilor și superstițiilor populare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!