10 legi ale norocului – cum să devii norocos

10 legi ale norocului – cum să devii norocos

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 June 2023 in LifeStyleSfaturiViata

“Noroc!” – spunem când circumstanțele se aliniază în favoarea noastră. “Noroc!” – spunem cu invidie când circumstanțele se aliniază în favoarea altcuiva. Dar norocul nu este ceva scris în stele, ci ceva asupra căruia putem influența în mod semnificativ.

Nu credeți? Verificați!

Iată 10 legi care pot face pe oricine norocos, dacă sunt respectate.

1. OBSERVAȚI SEMNELE UNIVERSULUI ȘI ACȚIONAȚI

“Nu sunt norocos” – aceasta este afirmația unei persoane care nu este dispusă să-și asume responsabilitatea pentru propria viață. Avem cu toții ocazii care ne apar în mod regulat, dar ceea ce contează este cum le folosim.

Ați observat o oportunitate? Profitati de ea imediat. Nu vă îndoiți și nu vă temeți. Dacă ați observat-o, nu este întâmplător.

2. GÂNDIȚI-VĂ MAI PUȚIN LA PROBLEME ȘI MAI MULT LA POSIBILITĂȚI

Toți avem probleme și lucruri care ne descurajează. La fel, avem și lucruri care ne bucură și ne inspiră.

Faceți alegerea corectă privind în ce vă investiți timpul gândindu-vă.

3. ÎNVĂȚAȚI SĂ VĂ RELAXAȚI

Scăpați de sindromul elevului perfect. Ordinea perfectă și sarcinile realizate excelent sunt calea sigură spre nevroză. Reduceti gradul de perfecționism, renunțați la control, permiteți-vă să fiți imperfecți într-un anumit aspect – și viața va deveni mai ușoară și mai plăcută.

Fii imprevizibil, spontan și mereu deschis la schimbare.

4. LAUDAȚI-VĂ PE VOI ÎNȘIVĂ, NU VĂ CRITICAȚI

Începeți să observați chiar și cele mai mici victorii și realizări ale voastre. Lăudați-vă pentru ele, mulțumiți-vă și recompensați-vă cu mici (sau mari) daruri.

Nu vă criticați și nu vă concentrați pe eșecuri. Trageți concluziile și mergeți mai departe. Unde este concentrarea, acolo este și rezultatul. Lăsați-vă concentrarea să fie asupra succeselor voastre.

5. CĂUTAȚI CALEA MAI UȘOARĂ

Cel care ajunge primul ajunge la linia de sosire cel care a ales cea mai scurtă cale și s-a mișcat cu cea mai mare viteză.

Nu vă creați obstacole inutile și nu complicați lucrurile. Mergi direct la scop.

6. DEPĂȘIȚI LIMITĂRILE

Din păcate, pe mulți dintre noi (majoritatea) ne-au crescut cu scopul de a ne potrivi în tiparele societății, de a fi confortabili, de a nu face ceea ce nu ni se așteaptă. Nu uitați, toate limitările sunt doar în mintea voastră.

Nu ascultați pe nimeni, acționați în mod neconvențional, nu credeți ceea ce spun ceilalți, acumulați-vă propria experiență unică – acesta este drumul către succes.

7. RESPECTAȚI NOROCUL

Oamenii devin adesea atât de obișnuiți cu neplăcerile încât, atunci când norocul îi vizitează în cele din urmă, nu pot să creadă și refuză să-l recunoască și să-l accepte. Norocul se simte dezamăgit și pleacă spre altcineva.

Nu fiți acea persoană. Bucurați-vă de orice chiar și cea mai mică reușită, fiți recunoscători, și atunci norocul vă va vizita tot mai des.

8. FIȚI DEMNI

Uneori, chiar și atunci când oamenii primesc bani neașteptat, încep să caute ceva în neregulă – dacă nu este pentru mine, ci din greșeală? Dacă mi-i ia înapoi? Bani mari înseamnă doar probleme – și alte convingeri impuse de alții.

Cultivați-vă încrederea în voi înșivă și învățați să acceptați norocul vostru. Nu voi sunteți cei care meritați acei bani/mașini/călătorii. Ele vă merită pe voi!

9. IEȘIȚI DIN ZONA DE CONFORT

Orice acțiune de care ne obișnuim încetează să ne aducă bucurie odată cu dispariția efectului de noutate.

Pentru ca viața voastră să fie mereu plină de bucurie și noroc, trebuie să ieșiți în mod regulat din zona voastră de confort. Cel puțin alegeți o rută nouă în loc să mergeți pe traseul obișnuit.

Norocosul nu vine cel care nu se teme, ci la cel care se teme, dar acționează.

10. CREDEȚI

Credința poate face multe, dacă nu chiar totul. Ea mută munții. Și nu trebuie să credeți în cineva sau în ceva. Credeți în voi înșivă – cel mai adesea, acest lucru este suficient.

Dacă aceste sfaturi v-au inspirat, lăsați un comentariu sau doar apăsați butonul de like.

Fiți norocoși, acest lucru este în mâinile voastre!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!