10 cuvinte care atrag norocul în viața ta, folosește-le cât mai des

10 cuvinte care atrag norocul în viața ta, folosește-le cât mai des

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 September 2021 in SfaturiSpiritualitate

Pentru a găsi bucuria vieții, a scăpa de probleme și a reuși, nu trebuie să faceți un efort imens. Principalul lucru este să crezi în tine și să-ți păstrezi o atitudine pozitivă. Acest lucru se poate face cu puterea cuvintelor.

În antichitate, oamenii au realizat că, cuvintele rostite cu convingere și repetate de multe ori pot avea un impact puternic asupra vieții și destinului uman. S-a observat că utilizarea frecventă a cuvintelor cu semnificație puternică negativă duce la creșterea problemelor și, dimpotrivă, predominarea cuvintelor „pozitive” în vorbit conferă unei persoane o putere atât de mare încât iese din cele mai dificile situații de viață și reușește ceea ce își propune.

Și psihologii moderni au confirmat legătura dintre ceea ce spunem, bunăstarea noastră și noroc. Motivul este că, cuvintele pe care le rostim adesea sunt depuse în subconștient și provoacă o reacție specială a corpului, afectându-ne comportamentul și viața în general. Deci, dacă problemele se înmulțesc, este timpul să te gândești ce cuvinte spui cel mai des.

Iată o listă cu 10 cuvinte care te vor ajuta să scapi de probleme și să atragi norocul în viața ta:

1. Noroc.

Da, norocul iubește când este rostit pe nume. Dar trebuie să folosiți acest cuvânt cu încredere și numai având o atitudine pozitivă. Nu spune “Dacă norocul mi-a zâmbit …”. Ci, ar trebui să spunem: „Cred că norocul îmi va zâmbi azi”.

2. Fericire.

Fericirea vine din ceea ce te străduiești să faci, nu din ceva ce este simplu de realizat. Amintește-ți de acest obiectiv în fiecare zi și privește viitorul cu încredere: „Cu siguranță îmi voi atinge fericirea”. Repetând acest cuvânt, îți vei aduce obiectivul mai aproape de tine și după un timp te vei simți cu adevărat ca o persoană fericită.

3. Dragoste.

Abilitatea de a te iubi pe tine însuți și lumea din jurul tău – cheia succesului, căruia nu îi plac oamenii împietriți. Amintiți-le celor dragi despre sentimentele voastre și nu vă fie teamă să vă mărturisiți dragostea pentru oameni. Spune: „Iubesc această lume, frumusețea ei și oportunitățile pe care mi le oferă”. Și Universul se va grăbi să îți răspundă.

4. Bunăstare.

Cuvântul este format din două părți și, dacă le rearanjăm pe alocuri, vom vedea combinația „a te simți bine”. Dacă folosiți acest cuvânt des și mai ales dacă doriți bunăstarea altor oameni, veți începe cu adevărat să beneficiați de viață și să aveți noroc.

5. Recunoștință.

Dacă analizați acest cuvânt după componentele sale, veți obține o combinație de „dăruiește bine”. Norocul le întoarce spatele celor care nu vor decât să primească fără a da nimic în schimb. Prin urmare, mulțumiți pentru succesul dvs. – spunând cuvântul „vă mulțumesc” – celor dragi, celor care v-au oferit chiar și un mic ajutor, dar nu uitați să fiți recunoscători, iar data viitoare norocul nu vă va refuza din nou afecțiunea.

6. Succes.

Pentru ca toate eforturile tale să aibă succes, spune acest cuvânt mai des. În acest fel, vă veți programa pentru noroc și veți realiza ceea ce doriți.

7. Încredere.

Încrederea este unul dintre sentimentele fundamentale ale oamenilor fericiți. Dacă crezi în tine, Fortuna, zeița norocului îți va oferi afecțiune. Repetarea acestui cuvânt de multe ori te va ajuta să te simți încrezător în abilitățile tale, să crezi în ceea ce vrei să faci, chiar dacă la început ai avut îndoieli.

8. Încredere.

Pentru ca acțiunile tale să aibă succes, trebuie să ai încredere în viață. Înainte de ceea ce este important pentru tine, vorbești adesea despre încredere: „Am încredere în viață. Știu că circumstanțele vieții vor funcționa în favoarea mea “.

9. Sănătate.

Cheia succesului este sănătatea fizică și morală. Cuvintele negative, discutarea bolilor și plângerile constante despre sănătate nu numai că atrag probleme, dar și înrăutățesc starea corpului. Dar cuvântul „sănătate” în combinații pozitive te va ajuta să te simți întotdeauna bine.

10. Speranță.

Speranța forțează o persoană să adune forță în pumn și să meargă mai departe chiar și în cele mai dificile situații. Spune „Sper în tot ce este mai bun”, iar norocul te va auzi cu siguranță și va fi la înălțimea așteptărilor.

Schimbă-ți viața în bine folosind cuvintele potrivite. Fericirea este în mâinile tale. Fie ca Fortuna să vă înzestreze întotdeauna cu afecțiunea eiDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!