Vampirismul energetic – cum îți sunt furate puterile și energiile pozitive

Vampirismul energetic – cum îți sunt furate puterile și energiile pozitive

Publicat de Tudor Mihalache pe 27 July 2022 in PersonalitatePsihologieRelatiiSpiritualitate

Comunicând cu oamenii, intrăm într-un schimb de energie cu ei. De fapt , orice conversație nu este doar un schimb de informații, este și un schimb de energie. În mod normal, acest schimb este mai mult sau mai puțin echivalent. De îndată ce o persoană primește mult mai mult decât oferă, există o părtinire. Dacă distorsiunea este gravă și prelungită, acesta este deja vampirism.

Dacă îți asculți sentimentele interioare, vei observa cu ușurință fluxul de energie. Fluxul de forțe este însoțit de emoții scăzute. Ori de câte ori simți frică, iritare, descurajare, milă, pierzi energie. Consideră aceasta o regulă imuabilă și cel mai sigur criteriu.

Analizează, pentru cine simți emoții atât de scăzute? Sunt mulți astfel de oameni? Aproape toată lumea din mediul tău? Felicitări, cu toți acești oameni aveți ligamente energetice patologice , mănunchiuri, prin care vă curge energia. Și cu cât sentimentul negativ experimentat este mai puternic și mai lung, cu atât pierderea de energie este mai puternică.

Lumea fizică este ca o pompă care pompează energia din oameni. Oamenii, inconștient sau conștient, încearcă să compenseze cumva pierderile, luând putere de la ceilalți. Fie că crezi sau nu, dacă înțelegi sau nu, nu schimbă nimic. Da, pare înfiorător. Dar dacă te uiți cu atenție la lumea în care trăiești, la crime, războaie, violențe, vei realiza că nu ești în niciun caz în paradis.

Cum să faci față vampirilor energetici și să-ți economisești energia

Există multe moduri de a contracara atacurile vampirilor energetici. Unii recomandă imaginarea între tine și omul vampir o oglindă sau un zid de beton impenetrabil care te protejează împotriva furtului de energie.

Treaba ta este să rămâi calm.

Nu este ușor să te ridici și să rămâi calm atunci când ești provocat sau hărțuit cu reproșuri. Prin urmare, orice ritual, orice metodă care vă ajută să nu cedați provocării este utilă.

Dar amintiți-vă: cea mai de încredere protecție este percepția magică a lumii, înțelegerea esenței a ceea ce se întâmplă, calmul și încrederea . Un vampir nu-ți poate lua puterile decât dacă i le dai tu însuți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache