Alege-ți luna care vă reflectă sufletul și veți afla la ce să vă așteptați în viitorul apropiat

Alege-ți luna care vă reflectă sufletul și veți afla la ce să vă așteptați în viitorul apropiat

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Care este mesajul pe care ți-l aduce luna?! Când privești luna, este întotdeauna fascinant. Există ceva extraordinar de atractiv și magic în ea.

Privește atent imaginea de mai jos și alege luna care crezi că reflectă mai bine sufletul tău.

Iată ce te va aștepta în viitorul apropiat:

Luna numărul 1

Ești o persoană naturală și sinceră, îți place să menții ordinea în viața ta și urăști oamenii perverși. În general nu prea ai avut noroc să îți cadă de sus și pentru tot ce ai ai muncit din greu și ai făcut multe sacrificii, pe care cei din jur nu le văd, ci doar te invidiază pentru realizările tale.

Urmează o perioadă plină de noroc în viața ta, universul va revărsa multă energie și inspirație iar norocul îți va fi alături. Este momentul potrivit să te ocupi de planurile și dorințele la care visezi de mult.

Luna numărul 2

Ești o persoană iubitoare și foarte sensibilă, îți place stabilitatea și cea mai mare calitate a ta este sinceritatea. Drumul vieții tale a fost unul foarte încărcat, ai avut de dus o povară grea, iar fiecare pas parcă te-a pus și mai mult la încercare.

În perioada care urmează veți trage linie și veți stabili cine merită atenția dumneavoastră, va fi o perioadă de curățenie, foarte necesară pentru liniștea voastră sufletească. Aveți grijă pe cine lăsați lângă inima noastră!

Luna numărul 3

Cine ești tu oare? Misterioasă și cu o inimă iubitoare, mereu o curiozitate pentru cei din jur, la fel ca o comoară bine ascunsă ai știut să îți arăți calitățile doar celor care ți-au câștigat încrederea. Îți place să faci totul în taină, fără să te lauzi la cei din jur, iar realizările tale surprind mereu.

Totul se va schimba de acum, dar nu va fi ceva rău, ci din potrivă, va urma o perioadă plină de noroc, poate că ar fi cazul să jucați la loto, dacă vă ascultați intuiția totul va ieși așa cum vă plănuiți.

Luna numărul 4

Ești o persoană foarte bună, cum se spune în popor, ”mama răniților”, de multe ori te lași pe tine, pentru cei din jur. Nu îți place bârfa și nu suporți oamenii care duc vorba, de asta este și greu să îți găsești prieteni adevărați.

Pe viitor trebuie să te concentrezi asupra ta și a propriilor interese, pentru că în ultima vreme ai încetat să-ți mai pese de propria persoană. Arată puțină dragoste și pentru tine. E timpul să te pui pe tine pe primul loc!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!