Furtul de energie pozitivă: cum să îți dai seama dacă că cineva îți fură norocul

Furtul de energie pozitivă: cum să îți dai seama dacă că cineva îți fură norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Aproape în fiecare zi întâlnim vampiri energetici. Acești oameni ne fură norocul, dar noi nu observăm. Experții vă vor spune cum să știți când sunteți victima vampirismului.

Există cel puțin zece tipuri de oameni care îți pot fura energia, sănătatea și norocul. Pot exista multe personalități similare în jurul tău. Ei trebuie identificați astfel încât să nu vă poată dăuna energiei și să vă fure succesul.

Sentimentele unei victime a vampirismului energetic

Mai întâi trebuie să vă dați seama ce simte o persoană când este „jefuită”. În primul rând, ea simte că are mai puțin noroc . Înainte, totul era în regulă cu viața profesională și personală, iar acum fiecare problemă devine tot mai greu de rezolvat. O astfel de tranziție ascuțită, dar nu întotdeauna vizibilă, înseamnă că cineva a luat norocul acestei persoane.

Persoana atacată simte constant că nu are energie. Acesta este al doilea cel mai important semn că cineva se hrănește cu energia sa.

Starea de sănătate se deteriorează. Imunitatea scade, durerea de cap apare adesea. De multe ori apar afecțiuni ciudate, fără cauză sau revin bolile cronice vechi.

Comportamentul unei persoane toxice care fură energie

Copiere. Vampirii copiază oamenii. Acest lucru se manifestă în tot felul de lucruri. De exemplu, astfel de oameni își cumpără adesea aceleași haine ca și victima lor. Invidia joacă un rol cheie în acest caz. O persoană dorește să trăiască viața unei victime atât de mult încât o copiază în toate.

Se bucură când victima se are probleme. Încercați să-i observați adesea pe cei pe care îi suspectați de vampirism. Acești oameni se bucură de obicei atunci când lucrurile sunt rele pentru tine. Încercați să vă gândiți la o problemă a dvs. și spuneți-i unui potențial vampir despre ea. Dacă devine mai fericit, atunci puteți fi sigur că asta căuta.

Vrea să știe cât mai multe despre victimă. Acest punct este strâns legat de cel precedent. Un vampir care fură norocul vrea să știe cât mai multe despre victimă. Foarte des, o persoană se plânge direct vampirului despre problemele și necazurile cu care se confruntă, ceea ce îi dă putere. De asemenea, este important să nu le spuneți unor astfel de oameni despre evenimentele bune din viață, deoarece acest lucru le provoacă invidie, iar invidia îi motivează și mai tare să vă distrugă viața.

Caută contact fizic. Cel care fură norocul, în majoritatea cazurilor, este un iubitor de îmbrățișări, atingere, gesturi tactile prietenoase și așa mai departe.

Îndoială. Un vampir energic determină victima să se îndoiască de ea și de ceea ce face. De exemplu, un vampir energetic poate oferi sfaturi negative, de descurajare atunci când vrei să faci ceva. Vampirii descurajează întotdeauna o persoană de la orice lucru care îi poate îmbunătăți situația financiară sau îi poate aduce fericire.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!