Alege o scoică și află ce gânduri îți neliniștește sufletul

Alege o scoică și află ce gânduri îți neliniștește sufletul

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2020 in Teste de Personalitate

Pentru majoritatea oamenilor, scoica simbolizează marea, plaja și soarele.

Așadar, aruncați o privire la cele trei scoici și alegeți-o pe cea care vă place cel mai mult.

Scoica numărul 1.

Ești o persoană cu sufletul bun care se lasă pe ea ca să îi ajute pe cei din jur. De multe ori ai fost dezamăgită de oamenii apropiați însă asta nu te-a împiedicat să rămâi același om și să nu te schimbi.

Ai un suflet sincer si curat, iar atunci când cineva te rânește, preferi să îl ignori decât să te răzbuni, ceea ce te face un om special, pentru că ai înțeles că fiecare oferă ceea ce are în suflet.

Ați avut probleme în viață, dar știți cum să ieșiți din situațiile grele. „Ceea ce nu te omoară te face mai puternic” este deviza ta.

Scoica numărul 2.

Ești ca o rază de soare. Vrei să îi încălzești pe toți cu bunătatea ta. Din păcate oamenii îți simt blândețea și adesea se folosesc de bunătatea ta.

Nu renunți ușor atunci când îți propui ceva și nu îți plac oamenii care încearcă să te descurajeze. Ești o persoană perfecționistă și-ți place să faci totul ca la carte, nu îți place să trăiești dezordonat.

Scoica numărul 3.

Dacă ați ales această scoică, înseamnă că ați avut multă grijă de ceilalți și ați obosit. Însă tot ceea ce faceți pentru familie, serviciu, prieteni, toate faptele voastre bune, se vor întoarce înapoi, este o lege a Universului, ceea ce emitem, primim!

Din păcate, nu primești înapoi nimic din ce oferi, dar asta nu te-a împiedicat niciodată să nu fii același om bun. Viața te-a dus de multe ori prin probleme, însă ca prin minune, ai reușit să treci peste probleme, dovadă că Dumnezeu te iubește!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!