Vampirismul energetic – cum îți sunt furate puterile și energiile pozitive

Vampirismul energetic – cum îți sunt furate puterile și energiile pozitive

Publicat de Tudor Mihalache pe 27 July 2022 in PersonalitatePsihologieRelatiiSpiritualitate

Ai vorbit cu un prieten „apropiat” și te doare capul? Te simți copleșit după ce ai fost chemat „pe covorul” șefului? Felicitări – ați întâlnit un vampir energetic și nu ați reușit să vă protejați energia. Vampirismul emoțional (energetic) ca fenomen este cunoscut nu numai ezoteriștilor, acest termen poate fi acum auzit și de la psihologi. Toți, într-o măsură sau alta, am experimentat influența negativă a oamenilor toxici, chiar dacă nu i-am numit vampiri.

Vampirismul energetic este un fenomen foarte comun în societatea modernă.

De ce se numesc vampiri energetici?

Motivul este simplu: astfel de oameni nu doar îți strică starea de spirit și te lasă fără putere. În timp ce experimentați o cădere, vă simțiți epuizat și stors ca o lămâie – ei, dimpotrivă, simt satisfacție și un aflux de putere. Astfel puterea ta scade, în timp ce puterea omologul tău, dimpotriva, creste. Cum altfel poți numi asta, dacă nu vampirism?

Ce caută vampirii energetici?

În mod remarcabil, vampirii se hrănesc cu emoții scăzute. Acestea se transferă prin frică, dezamăgire, resentimente, furie și, în mod ciudat, și milă. Însă bucuria, satisfacția, entuziasmul sunt complet nepotrivite pentru ei să le atragă.

Prin urmare, scopul vampirului este să vă facă să aveți o creștere a acestor emoții joase. Pentru a te enerva, a te supăra, a te speria sau a te face să îți pară rău. În cazul în care nu cedați provocării și rămâneți calm, veți fi invulnerabil la un vampir emoțional.

Cum arată tehnic vampirismul energetic (emoțional)?

Vampirul extinde un canal de absorbție de la chakra sa până la corpul celui atacat. Vampirii se lipesc cel mai adesea în regiunea svadhisthana sau manipura (a doua sau a treia chakră) a victimei – adică de obicei în partea inferioară a corpului. Prin această ventuză, energia curge de la cel atacat și este absorbită de vampirul energetic. Un vampir energetic poate fi văzut dacă cineva are capacitatea de a vedea aurele.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache