Zece secrete care te vor ajuta sa devii o persoana puternica emotional!

Zece secrete care te vor ajuta sa devii o persoana puternica emotional!

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 December 2019 in Dezvoltare Personala

“O atmosferă plăcută în casă este baza vieţii tale.” – Dalai Lama

Oamenii puternici emotional stiu sigur ca au controlul deplin asupra propriei vieti. Oamenii puternici emotional imbratiseaza schimbarea. Oamenii puternici emotional merg mai descopera. Descopera care sunt cele 10 lucruri pe care le fac oamenii puternici emotional!

In urma cu ceva timp, revista Forbes publica un articol “13 lucruri pe care oamenii puternici emotional le evita” care a devenit repede viral in lumea internetului. Ca o replica la acest articol, Rachel Grussi a vrut ca de data aceasta sa puna accentul asupra LUCRURILOR pe care oamenii puternici emotional LE FAC. Ea a publicat pe www.gaiamtv.com un articol cu 18 obiceiuri ale oamenilor puternici emotional. Iata care sunt 10 dintre acestea:

Rachel Grussi: 10 secrete ale Oamenilor Puternici Emotional

1. Oamenii puternici emotional merg mai departe. – Circumstante dure? Timpuri grele? Probleme de neimaginat? Oamenii puternici emotional nu stau cu bratele incrucisate stand nefericiti si plangandu-si de mila. Ei continua sa mearga mai departe.

2. Oamenii puternici emotional pastreaza controlul. – Oamenii puternici emotional nu lasa alte lucruri sa le ia puterea, indiferent ca este vorba de oameni sau situatii provocatoare. Ei stiu ca sunt singurii care au controlul deplin asupra propriei vieti.

3. Oamenii puternici emotional imbratiseaza schimbarea. – Schimbarea este o provocare pe care toti o acceptam, indiferent ca vrem sau nu. Totul depinde insa de felul in care lasam schimbarea sa ne afecteze. Oamenii puternici emotional inving schimbarea. In loc sa se lase coplesiti de ea, gasesc noi oportunitati in ea.

4. Oamenii puternici emotional raman fericiti. – Oamenii puternici emotional nu isi irosesc energia pe ceea ce nu pot avea sau schimba. In schimb, sunt ocupati cu ceea ce ii face fericiti. Cu siguranta nu isi pierd timpul plangandu-se sau facand din cuvintele lor negative o realitate.

5. Oamenii puternici emotional sunt o binecuvantare pentru altii. – Bunavointa, corectitudinea si faptul ca vorbesc atat pentru ei insisi, cat si in favoarea celorlalti sunt 3 lucruri pe care oamenii puternici emotional le apara cu propriile vieti. De asemenea, nu le este frica de ceea ce alti oameni vor gandi despre lucrurile acestea.

6. Oamenii puternici emotioanl sunt dispusi sa-si asume riscuri calculate. – Sa-ti traiesti viata fiindu-ti frica sa faci ceva sau sa traiesti intr-un bol de cristal nu inseamna sa traiesti deloc. Cu toate acestea, oamenii puternici emotional nu se arunca cu capul inainte in pericol. Masoara riscurile si beneficiile si apoi se decid.

7. Oamenii puternici emotional isi investesc energia lor in prezent. – A fi prezent conteaza enorm pentru ei. Oamenii puternici emotional nu isi irosesc energia pe trecutul care nu poate fi schimbat sau pe viitorul nesigur. Se bucura in schimb de prezent si se concentreaza asupra lui, oferindu-si astfel lor insisi adevarata libertate. Dau astfel tot ce au mai bun din ei prezentului.

8. Oamenii puternici emotional accepta responsabilitatea completa pentru comportamentul lor trecut. – Greselile se intampla, insa oamenii puternici emotional invata din ele fara rusine, stiind ca nu sunt perfecti si ca trebuie totusi sa fie responsabili pentru toate actiunile lor.

9. Oamenii puternici emotional celebreaza succesele altor oameni. – Oamenii puternic emotional nu se lasa impovarati de gelozie, stiind ca au propria putere si contributie in lume. Nu sunt suparati pe ceea ce alti oameni pot sau au indeplinit.

10. Oamenii puternici emotional sunt dispusi sa greseasca. – Esecul nu ii impiedica pe oamenii puternici emotional sa nu incerce si sa nu incerce si sa nu incerce din toata inima. Chiar daca straduintele lor nu sunt toate incununate de succes, nu se lasa si nu renunta. Pentru ei, caderile sunt o sansa de a evolua si a-si imbunatati propria persoana.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!