Zece lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos care au invatat sa gaseasca ceva bun in tot ce se intampla!

Zece lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos care au invatat sa gaseasca ceva bun in tot ce se intampla!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 April 2019 in Dezvoltare Personala

“Dacă stai cu picioarele adânc înfipte în pământ, nu vei putea niciodată să dansezi.” – Iris Johansen

Atat de mult timp pretios este risipit cu ingrijorari, regrete, durere si tristete. Desigur, unele dintre acestea sunt inevitabile si necesare. Insa multi dintre noi ajung sa isi iroseasca timpul pe lucruri care nu merita.

Iti doresti sa fii fericita cu adevarat? Atunci invata aceste lectii minunate care iti pot face viata mai usoara.Lectiile de viata sunt numite “lectii de viata” pentru un motiv. Trebuie sa experimentezi viata pentru a ii invata lectiile. Si cu cat mai mult traiesti, cu atat mai multe lectii inveti.

Cu toate acestea, sunt lectii de viata extrem de valoroase ce vin de la alte persoane.

Iata care sunt cele mai importante 10 lectii de viata spuse de oameni cu suflet frumos.

1. Viata este ACUM – Ne asteptam sa se intample acest lucru uimitor in viitor, care va fi cheia fericirii noastra. Insa ce nu stim noi este ca acesta este chiar acum. Viata continua sa fie o serie de fapte bune. Este important sa invatam sa iubim ACUM si vom avea parte de o viata minunata.

2. Frica este o iluzie – Cele mai multe lucruri de care ne temem nu se intampla niciodata. Sau, daca se intampla, este sunt rareori la fel de rele pe cat ne temem ca vor fi. Pentru majoritatea dintre noi, frica este cel mai rau lucru care se va intampla. Realitatea nu este la fel de dureroasa.

3. Regula relatiilor – La sfarsitul zilei, ceea ce conteaza cel mai mult sunt oamenii din viata noastra. Este important sa le acordam putina atentie in fiecare zi.

4. Indatorirea nu merita – Nimic nu este mai dificil decat a fi dator. Incearca sa cheltuiesti doar ce ai. Economiseste bani. Traieste liber.

5. Lucrurile aduna praf – Timpul si banii cheltuiti acumuland lucruri materiale te vor irita intr-o zi. Trebuie sa ai grija de ele, sa le cureti, sa le mentii, sa le muti. Cu cat ai mai putine lucruri, cu atat esti mai liber. Achizitioneaza cu grija.

6. Esecul este bun – Incercam atat de mult sa evitam esecul, insa acesta este dovada reala ca am incercat. Daca eviti esecul, eviti sa iei masuri. Accepta faptul ca esecul face parte din experienta. Invata din acesta si mergi mai departe.

7. Prieteniile au nevoie de atentie – Unul dintre primele cinci regrete ale oamenilor aflati pe patul de moarte este ca nu si-au tinut prietenii aproape. Prieteniile au nevoie de timp si de atentie. Ingrijeste-le precum o gradina plina de flori specialte. Apreciaza-le.

8. Furia nu merita – Eliberarea de furie dureaza doar cateva minute, repercusiunile dureaza mult mai mult. Regretul, stresul si nefericirea sunt produsele secundare ale izbucnirilor furioase. Gaseste moduri mai linistite de a iti comunica sentimentele si, atunci cand apare mania, indeparteaza-te pana cand acestea se disipeaza.

9. Bunatatea conteaza – Faptele mici de bunatate au un impact enorm asupra celorlalti. Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi amabil. Practica amabilitatea si bunul simt in fiecare zi, in fiecare situatie pana cand acestea vor deveni cartea ta de vizita.

10. Varsta este doar un numar – Cand ai 20 de ani, crezi ca cei de 50 de ani sunt batrani. Cand ai 50 de ani simti ca ai 30. Varsta noastra cronologica nu trebuie sa ne defineasca. Nu permite ca un numar sa te impiedice sa fii persoana care vrei sa fii.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!