Zece lectii de viata pentru femeile puternice! Ai grija de sufletul tau si nu te da batuta niciodata!

Zece lectii de viata pentru femeile puternice! Ai grija de sufletul tau si nu te da batuta niciodata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2020 in Dezvoltare Personala

“Ești o persoană diferită pentru fiecare om care te cunoaște.” – Chuck Palahniuk

Cine esti tu, femeie puternica? Prin ce ai fost nevoita sa treci in aceasta viata pentru a aduna aceasta putere? Esti minunata, independenta, dar aceste lectii te vor ajuta sa nu pierzi aceasta forta si sa devii mult mai fericita si mai implinita.

Iata cateva lectii pentru tine:

1. Iubeste, dar lasa-l sa plece. La inceput pare a fi o nebunie, dar o femeie puternica trebuie sa stie ca viata merge mai departe, chiar daca persoana iubita nu mai este alaturi.

Trebuie sa fii constienta ca trebuie sa treci peste asta si vei deveni si mai puternica, pentru ca asa e mai bine nu doar pentru tine, dar pentru toti.

2. Risca. O femeie puternica nu se teme sa faca ceea ce e mai bine pentru ea, intr-un anumit moment. Ea poate sa se mute cu traiul in alt oras si sa inceapa o viata noua pentru sine.

Ea nu se teme de ce va urma, poate doar un pic, dar si asa isi asuma acest risc. O femeie puternica are atata incredere in fortele proprii, incat e convinsa ca totul ii va reusi.

3. Ridica-te dupa ce cazi. O femeie puternica nu se teme de esecuri, pentru ca a trecut peste ele nu doar o data. Ea a facut lucruri care i-au furat timp si energie, dar care totusi nu au iesit asa cum trebuie. Dar chiar nici aceste nereusite nu au oprit-o sa incerce din nou si din nou.

4. Nu mai locui cu parintii. O femeie puternica e constienta de faptul ca mai devreme sau mai tarziu va trebui sa paraseasca cuibul parintesc.

Ea stie cum sa aiba grija de sine si, totodata, apreciaza caldura si valorile familiale de la distanta, ba chiar mai mult ca deobicei.

5. Iesi din zona de confort. O femeie puternica intelege cat este de important sa iasa din zona de confort – un oras nou, o tara noua, un nou job, o noua relatie. Daca nu incerci – nu reusesti.

6. Gaseste confortul in singuratate. O femeie puternica este inconjurata de oameni care trec si vin. Ea se simte bine in compania cuiva, dar si cand este singura.

Da, poate uneori ii este trist, dar ea stie ca singuratatea e trecatoare.

7. Apreciaza experienta de lupta. O femeie puternica a trecut peste multe greutati. Ea stie ce inseamna necaz, nenorocire sau nefericire. Datorita acestora ea a invatat sa pretuiasca viata.

8. Lupta cu fricile. Si o femeie puternica are frici, doar ca ea intelege ca acestea pot fi irationale si ca trebuie sa lupte cu ele. Si ea lupta, iese din zona de confort, risca si infrunta fricile ca un adevarat invingator.

9. Ingrijeste-ti corpul. O femeie puternica stie ca alimentatia sanatoasa si sportul o vor ajuta nu doar sa arata bine, ci si sa-i imbunatateasca stare sa de sanatate.

10. Viseaza grandios. O femeie puternica viseaza la maximum. Ea vrea sa obtina multe, de aceea depune efort pentru asta. Ea nu-si spune „nu” sau „e imposibil”. Femeia puternica merge spre atingerea scopului sau. Ea nu are limite si nici nu si le impune.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!