Vorbe de duh care te vor ajuta din nou sa speri, sa-ti recapeti increderea in tine

Vorbe de duh care te vor ajuta din nou sa speri, sa-ti recapeti increderea in tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2020 in De Suflet

15 lucruri care te vor face din nou să speri

Dacă simți că în ultima vreme totul este mai greu, că nu poți ieși din anumite situații care îți complică viața, ar fi bine să citești cele 15 fraze de mai jos. Poate nu te vor scoate din impas, dar cel puțin îți vor dărui mai multă forță să te lupți cu viața.

1.Orice ar fi, te poți lupta pentru azi. Ceea ce face lucrurile mult mai complicate, este dacă adaugi un trecut cu probleme sau un viitor nesigur.  Concentrează-te să câștigi bătălia de astăzi, pentru viitor ai timp mâine.

2. Niciodată să nu crezi că ești blocat în situația actuală. Nu uita că viața se poate schimba într-o secundă. La fel și tu.

3. Viața începe astăzi. Nu mâine, nu poimâine. Nu uita că poți avea ce fel de început vrei tu, atunci când vrei tu.

4. Și cei mai buni oameni au ,,cicatricile” lor. Să nu te rușinezi cu ale tale.

5. Un prezent pozitiv nu schimbă un trecut problematic. Uitându-te în urmă, nu ai cum să schimbi nimic. Privește ziua de azi.

6. Nu ești o victimă. Chiar dacă ai fost lovit, dezamăgit, trădat, mințit, ai reușit să depășești momentul, iar acum ești aici. Oricine ar fi încercat să îți facă rău, este mai slab decât tine, pentru că oricât de mult s-a străduit, tu ești tot aici. Puternic.

7. Oricât de greu ar fi, zâmbește. Zâmbetul nu înseamnă neapărat că ești fericit, poate însemna că ești puternic deopotrivă. Și ești!

8. Atunci când încetăm să ne plângem de milă, atunci vom începe să devenim mai puternici.

9. Se spune că cea mai puternică formă de rugăciune este să mulțumești. În loc să spui o rugăciune, mai bine mulțumește pentru ceea ce ai deja.

10. Să vorbim despre probleme ne pricepem cu toții. Însă asta este și una dintre slăbiciunile noastre. Schimbă tactica. Vorbește despre bucuriile și împlinirile tale.

11. Cu cât trăiești mai mult, cu atât afli mai multe. Cu cât înveți mai multe, în aceeași măsură vei realiza cât de puține cunoști. Este un lucru sănătos și absolut normal.

12. Gândește-te la sutele sau chiar miile de pași, greșeli, experiențe și coincidențe care te-au adus azi în punctul în care te afli. Pare miraculos când te uiți în urmă, nu? Nu uita că tu ești experimentul vieții tale și fiecare moment de glorie cere multă muncă și sacrificiu. Totul vine, dar nu vine ușor.

13. Câteodată, succesul de mâine se datorează eșecului de astăzi. Așa că nu lăsa frica de a lua decizii greșite să preia controlul asupra vieții tale.

14. Ceea ce contează cel mai mult în acest moment este să ai o perspectivă pozitivă. Fă pași mici să siguri. În final, în asta constă succesul.

15. Lăsând detaliile la o parte, ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla cu siguranța. Așa că tu fă ce poți mai bine. Câteodată chiar trebuie să treci prin cele mai grele momente pentru a le întâmpina pe cele mai frumoase. Și câteodată lucrurile frumoase se întâmplă mai devreme decât te aștepți.

Sursa – femeia25plus.com

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!