Visul Sfintei Fecioare – citiți înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care ajută întotdeauna

Visul Sfintei Fecioare – citiți înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care ajută întotdeauna

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 March 2022 in RugaciuniSpiritualitate

Visele Sfintei Fecioare Maria ocupă un loc aparte în creștinism. Se crede că aceste rugăciuni sunt extrem de puternice și oferă protecție celor care cer ajutor cu o inimă curată.

Din timpuri vechi, Visele Maicii Domnului i-au protejat pe credincioși de necazuri și au servit drept amulete puternice.

Al douăzeci și șaselea vis al Sfintei Fecioare

„Sfânta Fecioară Maria la Ierusalim în martie. Domnul nostru Iisus Hristos a venit la ea și i-a spus, mamă dragă:

– Mama iubita mea, dormi sau nu dormi?

Sfânta Fecioară îi spune:

– „Am dormit cu lacrimi șaptesprezece zile în martie”. Am avut un vis teribil, îngrozitor despre tine, fiul meu scump și drag.

Și Domnul nostru Iisus Hristos îi spune:

– Iubita mea mamă, spune-mi visul tău pe care l-ai avut. Ce ți-a făcut inima să bată?

Iar Sfânta Fecioară Îi zice:

– Iubitul Meu Copil, Fiul Meu și Dumnezeul Meu, i-am văzut pe Petru și Pavel în orașul Roma. Și pe Tine, Copilul Meu, alături cu tâlharii pe Cruce, iar de la vrăjmașii fariseilor – mare batjocură. Pontiu Pilat Te-a condamnat la răstignire. Te-au răstignit pe Cruce, au scuipat pe sfântul Tău chip și Ți-au dat cu oțet pe la gură.

Ai fost încoronat cu o coroană de spini și ți s-a străpuns una dintre coaste. Războinicul Te-a fost străpuns și din trupul sfântului Tău au curs apă și sânge. Pământul s-a cutremurat, pietrele s-au destrămat, perdeaua din templu s-a rupt în două de sus până jos. Trupurile tuturor sfinților morți s-au ridicat din sicrie, soarele și luna s-au înnegrit. Stelele strălucitoare s-au întunecat, întunericul a căzut la pământ de la ora șase până la nouă.

Trupul tău va fi cerut lui Pilat și va fi coborât de pe Cruce. Învelit într-un giulgiu curat, sicriul este așezat, închis și încuiat. A treia zi Vei învia din mormânt. Dăruiești pântecele lumii pentru totdeauna. Îi vei elibera pe Adam și Eva din iad, iar când te vei înălța la Rai, vei ședea de-a dreapta lui Dumnezeu Tatăl.

Și Domnul Dumnezeul nostru Iisus Hristos a zis:

Maica mea Prea Sfântă adevărat vis ai visat și acestea toate voi să le pătimesc pentru neamul omenesc.

Și de va scrie cineva visul tău și îl va ține la sine ,îl va purta în casa sa și îl va păstra, de acea casă diavolul nu se va apropia și pe duhul cel necurat îl va goni și Îngerul Lui Dumnezeu va sta totdeauna lângă dânsul, de-a dreapta și de năvălirile și supărările dinspre oamenii cei răi va fii mântuit, și la drum de va călători și va avea acest vis pe lângă sine, acel om nu se va teme de grindină, de tunet, de fulger și va fi lângă dânsul îndreptând calea lui ori încotro va merge.

La dreapta judecată va află milă și la ieșirea sa din viață Mă voi arăta acelui om dimpreună cu Tine, Maica mea și îngerul meu va lua sufletul lui, ducându-l în împărăția cerurilor, veselindu-se acolo cu toți drepții, care din veac bine au plăcut Mie. Amin.

O prea Sfântă Doamnă și Stăpână, Fecioară de Dumnezeu Născătoare , primește nevrednica mea rugăciune și mă păzește de moarte năpraznică și-mi dăruiește pocăință înaintea sfârșitului meu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni