Visele alb-negru sunt semn de pericol: de ce ar trebui să le acordați atenție

Visele alb-negru sunt semn de pericol: de ce ar trebui să le acordați atenție

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 March 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Practic toți oamenii visează. Visele noastre pot spune multe despre viitor, trecut și prezent, dar pot face și lumină asupra stării noastre spirituale și fizice în momentul de față. În acest articol vom afla despre ce pericole ne avertizează visele în alb și negru.

Ce vise sunt considerate normale

În principiu, dacă ați visat un vis alb-negru, asta nu înseamnă încă că se va întâmpla ceva rău cu dumneavoastră și cu sănătatea dumneavoastră. Oamenilor le este caracteristic să vadă cele mai diferite vise: atât colorate, cât și alb-negru.

Este considerat normal atunci când o persoană visează în principal vise color. Unele persoane își amintesc mai multe detaliile roșii ale viselor, iar altele, să spunem, albastre. Din păcate, mulți oameni nu își amintesc visele lor, cu atât mai puțin gama lor de culori.

De ce visele în alb-negru sunt periculoase

Dacă ați visat un vis alb-negru, numit și monocromatic, acest lucru poate indica faptul că în acea zi vă așteaptă unele dificultăți. Să știm exact despre ce va fi vorba, este foarte dificil, dar cu siguranță trebuie să fiți foarte atenți.

În antichitate se considera că visele alb-negru sunt un semn al răului, al ghinionului. Dacă cineva visa un vis monocromatic timp de câteva nopți la rând, oamenii erau obișnuit să facă anumite ritualuri de curățare, precum și să se roage zeilor și să li se ceară mila și ajutorul lor.

Dacă visezi noapte de noapte un vis alb-negru, atunci trebuie să fii mult mai atent la tine și la acțiunile tale, la viața ta în general. Cel mai probabil, ai ales o cale greșită undeva. Dacă nu faci nimic acum, în viitor s-ar putea să ai probleme în toate sferele vieții. Experții în domeniul ezotericii și bioenergiei ne sfătuiesc în acest caz să evităm impulsivitatea.

Este și mai rău dacă visul alb-negru este și repetitiv. În acest caz, poate însemna că în curând va urma să treci prin probleme, dar asta nu se referă doar la necazuri, ci probleme al căror scop este eliberarea datoriilor karmice. Visul alb-negru repetitiv indică faptul că nu poți scăpa de destin. Destinul își va urma cursul și va trebui să faci față unor serii de probleme și încercări.

Caracteristici ale interpretării viselor alb-negru

Dacă visul alb-negru a fost unul fericit, atunci nu prezintă niciun pericol. Periculoase sunt visele monotone și anxioase. Acestea au nevoie de o atenție deosebită.

Dacă în visul alb-negru a fost mai multă lumină și elemente albe, atunci trebuie să încerci să acționezi în viitorul apropiat cât mai corect posibil. Dacă visul este negru, atunci poate trebui să fii mai isteț și să-ți asculți intuiția.

Experții în studiul viselor consideră că visele monotone, fără culori strălucitoare, sunt mai frecvente în perioada iernii, pentru că în această perioadă totul este gri și fără viață iar asta își pune o amprentă mare asupra gândurilor noastre.

Psihologii sunt de părere că, dacă oamenilor le apar adesea vise alb-negru, acest lucru indică prezența unei oboseli puternice, stres sau depresie.

Îți aduci aminte dacă visele tale erau alb-negru sau color?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!