Image

Vineri 13: Cum să eviți problemele vineri, 13 noiembrie 2020

Publicat de Patricia Esca pe 12 November 2020 in NumerologieSpiritualitate

Vineri 13 este o zi periculoasă în care oamenii se așteaptă să apară multe probleme. Cu toate acestea, multe dintre aceste zile nu sunt foarte periculoase și uneori chiar inofensive. Experții au spus la ce să ne așteptăm pe 13 noiembrie 2020.

Vinerea 13 este o zi rea, nu numai prin observare. Chiar și din punct de vedere numerologic, este periculoasă. Cu toate acestea, nu ar trebui să îți pierzi încrederea și să speri la ce e mai bine.

Aceasta nu este cea mai periculoasă zi a lunii.

Faptul este că, în această zi, Luna va fi în Zodia Balanței, ceea ce are un efect foarte bun asupra atmosferei înconjurătoare și a energiei unei astfel de zile. Vineri 13 este un simbol al haosului și confuziei, dar de această dată, datorită poziției lunii, vor exista mai puține probleme decât de obicei.

Cu toate acestea, 13 noiembrie va fi inclus pe lista celor mai periculoase zile din noiembrie .

Citeste si  Importanta rugaciunii in viata noastra, sapte beneficii pentru minte si corp! Studiile au aratat ca rugaciunea te ajuta sa te dezvolti atat pe plan spiritual cat si pe cel fizic!

Cum să eviți problemele pe 13 noiembrie

Este mai bine să nu te cerți cu oamenii în această zi de vineri 13 . Acest lucru se aplică în primul rând celor dragi. Orice dispute și negativitate pot duce la o rupere a relațiilor. Acest lucru este foarte periculos, deoarece despărțirea de vineri 13 va fi ireparabilă și va face ravagii în norocul tău.

Confruntarea cu străinii va fi foarte periculoasă . Printre ei pot exista oameni care te invidiază. Unii nici nu își dau seama cât de puternică este energia negativă. Vineri, 13, numărul energiilor negative vor crește considerabil. Nu doriți nimănui rău și nu vă faceți dușmani în această zi nefavorabilă.

Vineri 13 nu poți cheltui mulți bani, împrumuta sau distra cu banii. Vineri 13 este momentul în care devin activi tot felul de șarlatani, înșelători și escroci de bani. Este ușor pentru oameni să cadă în momeală. Dacă doriți să cumpărați ceva, este mai bine să mai așteptați,

Citeste si  4 lucruri care îți blochează abilitățile psihice

Aceasta este o zi foarte periculoasă pentru oamenii creduli . Dacă sunteți adesea influențați de personalități negative sau sunteți ușor de manipulat, încercați să schimbați acest lucru astăzi. Nu aveți încredere în nimeni, deoarece oamenii toxici vor fi destul de periculoși.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!