Viața ta se va schimba în bine dacă urmezi aceste 3 legi de bază ale Universului

Viața ta se va schimba în bine dacă urmezi aceste 3 legi de bază ale Universului

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 October 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Noi suntem singurii care avem puterea de a ne face viața mai fericită. Tot ce trebuie să facem este să respectăm cele 3 legi de aur ale Universului:

1. Legea Atracției

Întreaga lume din jurul nostru este formată din energie, iar noi, cum facem parte din ea, suntem capabili să atragem către noi înșine tot ceea ce este în concordanță cu gândurile noastre: oameni, noroc, dorințe. Nu este nimic ezoteric, ci doar fizică.

Să ne amintim de la școală care este principala caracteristică a energiei: frecvența vibrațiilor! Oscilațiile care au aceeași frecvență se atrag, întărindu-se reciproc, iar cele care sunt pe frecvențe diferite, se resping.

Atunci când reacționăm într-un mod negativ la anumite situații, ne înconjurăm de un rău și mai mare și ne consumăm energia vitală pentru a depăși dificultățile create de propriile noastre mâini. Plângându-ne de circumstanțe nefavorabile, cum ar fi un șef rău sau oameni lipsiți de scrupule în relații, atragem și mai multe probleme. Se pare că dușmanul nostru principal sunt chiar gândurile noastre.

Dacă vrei respect, învață să accepți oamenii așa cum sunt, respectându-le atât punctele forte, cât și cele slabe. Dacă visezi la o dragoste adevărată, atunci învață mai întâi să te iubești pe tine însuți și să te accepți așa cum ești, fără să te mai gândești la defecte. Dacă vrei independență financiară, învață să fii recunoscător pentru fiecare lucru mic și să oferi mereu din inimă, fără să ceri nimic în schimb.

Dacă vrei să atragi ceea ce îți dorești în viață, atunci trebuie să transmiți energiile potrivite. Universul este extrem de obiectiv, nu are favoriți, este ghidat de frecvența vibrațiilor tale și astfel îți îndeplinește meticulos dorințele. Ceea ce primim de la Univers, fie că este bun sau rău, depinde doar de noi și de energiile pe care le transmiți.

2. Energia ta se reflectă în tot ceea ce faci

Această lege spune că fiecare persoană este responsabilă pentru ceea ce face. Fie că este vorba despre copii, relații cu colegii de muncă sau creșterea animalelor de companie. Cu alte cuvinte: dacă tatăl este un leu, atunci fiul va fi un pui de leu. Atitudinea ta față de viață, interesul sau lipsa acestuia în ceea ce faci, emoțiile trăite în același timp, prioritățile se reflectă în rezultatul final.

Tu, fără să observi, umpli tot ceea ce faci cu energia ta. Așadar, puteți să vă așteptați la o capodoperă culinară dacă nu aveți chef de gătit, puteți dezvolta o relație de încredere cu cei din jur dacă nu aveți încredere în nimeni sau credeți că, colegii te vor ajuta la nevoie dacă nici nu vorbești cu ei? Nu numai că atragem energii similare cu ale noastre, dar le și creăm noi înșine. Ține minte asta.

3. Dacă două energii nu sunt pe aceeași frecvență, se resping

Cred că cei care au experimentat vreodată o despărțire vor înțelege cel mai bine această lege. Este foarte trist atunci când un cuplu se desparte. Acest lucru provoacă mereu durere și dorința de a da timpul înapoi pentru a repara tot ceea ce s-a stricat între voi. Și în timp ce unul suferă după celălalt, acordat la vibrațiile acelei persoane dragi, ea va apărea din când în când, vrând sau nevrând, în viața ta, provocându-ți din nou durere. Dar nu trebuie să lași acest lucru să se întâmple, trebuie să mergi mai departe cu inima împăcată, pentru că oricând poate apărea o persoană nouă în viața ta.

Din nou, este vorba despre cea mai pură fizică. Când frecvențele a două persoane încetează să rezoneze, ele se îndepărtează din ce în ce mai mult una de cealaltă până când dispar complet din orizont. Universul pur și simplu elimină din viața noastră tot ce nu funcționează, înlocuind dezechilibrul energetic cu armonie.

De aceea nu ar trebui să vă supărați dacă, de exemplu, cu toate eforturile, relațiile cu colegii sau șeful nu funcționează în niciun fel și trebuie să căutați un nou loc de muncă. Da, situația nu este foarte plăcută. Dar acest lucru spune doar că energia acestor oameni nu rezonează cu a ta. Și cel mai important, nu o va face niciodată. Și dacă nu ai curajul să pleci, temându-te de lipsa banilor, nu vei face altceva decât să îți consumi energia, încercând să realizezi imposibilul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!