Viata este scurta, nu te chinui cu oamenii care nu merita!

Viata este scurta, nu te chinui cu oamenii care nu merita!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 May 2020 in De Suflet

“Trebuie să ne ducem fiecare propria noastră viață, fără egoism și fără să-i socotim pe ceilalți numai ca niște mijloace, dar totodată fără să ne tăgăduim cu totul pe noi înșine, să ducem o viață de sine stătătoare și potrivită firii noastre, cu un echilibru rațional între îndatoririle față de alții și îndatoririle față de noi.” – Thomas Mann

As vrea sa intelegi ca nimeni nu trebuie sa iti controleze viata. As vrea sa intelegi ca tu esti cea care detine intreaga putere… nu doar asupra deciziilor tale, ci si asupra vietii tale.

As vrea sa renunti la a mai petrece timp alaturi de oamenii care nu merita compania ta. As vrea sa ai curajul sa ii scoti din viata ta nu doar pentru ca vin la tine doar cand au nevoie de ajutor, ci si pentru ca nu le pasa absolut deloc de cum esti si ce simti.

As vrea sa stii ca esti o femeie puternica. Intotdeauna ai fost puternica. Vreau sa nu mai pierzi timp incercand sa vezi binele din ei.

As vrea ca tu sa devii propriul tau erou in loc sa mai ai incredere ca altii te pot ajuta sa zbori. De multe ori ai incercat sa iti iei zborul si nimeni nu a fost langa tine sa te prinda la cadere, asa ca ai ramas cu cicatrici si vanatai care nu vor fi vindecate niciodata. Ai ramas cu cicatrici care nu au niciun remediu. Cicatrici care vor trai cu tine pentru totdeauna.

As vrea sa fii mai puternica pentru ca stiu ca poti.

Stiu ca esti capabila sa pleci. Stiu ca esti capabila sa intelegi ca meriti mult mai mult. Stiu ca stii ca dragostea nu ar trebui sa fie atat de dureroasa. Stiu ca stii ca nimeni nu merita. Stiu ca stii ca acesti oameni nu trebuie sa fie in inima ta.

Stiu ca intotdeauna vrei sa fii cea mai buna persoana, cu cel mai frumos suflet… acea persoana care iarta, care mai da o sansa. Insa cat de mult vrei sa te ranesti?

Mergi mai departe… gaseste alti oameni. Gaseste alti prieteni. Pentru ca viata este atat de scurta pentru a o petrece cu oameni care nu merita eforturile si iubirea ta.

Nu este niciodata prea tarziu pentru a o lua de la capat, nu este niciodata prea tarziu sa intelegi ca vei fi mult mai fericita fara ei. Nu este niciodata prea tarziu… acesta este momentul potrivit pentru tine. Este timpul sa renunti si sa mergi mai departe. Doar asa te vei gasi pe tine insuti si vei fi cu adevarat fericita. Si, iti promit ca o data ce te-ai distantat de toti acesti oameni care iti fura energia, vei simti din nou ca traiesti. Vei zbura. Te vei vindeca.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!