Universul ne îndeplinește toate dorințele, însă nu știm cum să le formulăm corect – învață cum să faci asta!

Universul ne îndeplinește toate dorințele, însă nu știm cum să le formulăm corect – învață cum să faci asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Te-ai gândit vreodată că toate dorințele noastre se pot îndeplini? Da, da, TOATE dorințele se împlinesc. Problema este că mulți dintre noi ne formulăm greșit dorințele sau nu ne dorim ceva.

Înțeleg că prima dvs. reacție la această afirmație a fost să argumentați imediat. “Nu este adevărat, nu m-am gândit la accident, boală și nu mă așteptam deloc la probleme. Am visat întotdeauna la fericire, sănătate, bunăstare …”

În această lume, indiferent dacă vrem să credem sau nu, totul este viu. Gândurile noastre sunt și ele vii. Universul înregistrează gândurile noastre ca impulsuri energetice și observă cu strictețe punerea lor în aplicare. Universul ne îndeplinește dorințele iar noi îl „hrănim” cu dragostea noastră. Există o schimbare strictă și, dacă o za se rupe, tot lanțul cade.

Motivul este că Universul nu înțelege „cuvintele de zgomot”, cuvintele „da” sau „nu”. Pentru el, nu există concepte emoționale de „pozitiv” sau „negativ”, „frică” sau „bucurie ”, totul depinde de câtă energie punem în gândul nostru.

Gândește-te la modul în care te pui problema. De exemplu, de multe ori gândești așa …

“Acum este un moment dificil, este greu să găsești un loc de muncă bun, este dificil să economisești pentru un apartament și, în general, este imposibil să cumperi unul.” Și apar reproșuri cu privire la viața noastră deplasată, ne certăm cu soțul / soția, rudele, totul din jur este rău și nu așa cum ne dorim.

Universul va face pentru tine ceea ce ai comandat, și anume – „moment dificil”, „greu de găsit un loc de muncă”, „este greu să economisești pentru un apartament”, „este imposibil să cumperi un apartament”.

Deci, tu însuți creezi un program pentru tine, potrivit căruia vei trăi tu însuți.

Ce să faci pentru a-ți schimba viața în bine?

Suntem deseori împiedicați de cuvântul „dacă”, care trăiește în trecutul, prezentul nostru și pe care îl tragem și în viitorul nostru. „…

Stop! Imaginați-vă că acest „dacă” nu s-a întâmplat niciodată în viața voastră.

Răspundeți-vă sincer la întrebările:

  • Ce vrei cu adevărat?
  • Ce te va face să trăiești în armonie și fericire?
  • Dacă ai avea o baghetă magică, ce ai face pentru tine?

Imaginați-vă noul viitor bucuros.

  • La ce visezi?
  • Ce ai vrea să primești într-un an?

Și amintiți-vă, Universul vă îndeplinește dorințele în schimbul iubirii pe care o arătați în sufletul vostru. Nu contează pentru cine – natura, animalele, munca, hoby-urile. Cu cât ai mai multă dragoste, cu atât dorințele se vor împlini mai repede.

Acum permite-ți să visezi.

Imaginează-ți totul ca și cum dorințele TALE S-AU ÎMPLINIT. Mulțumește destinului tău, pentru că te-a făcut omul care ești acum. Mulțumește Universului care îți îndeplinește dorințele, mulțumește lui DUMNEZEU că a creat o astfel de lume magică, mulțumește mamei și tatălui că ți-au permis să te naști în această lume.

Dacă nu ai pe cine să iubești și pe cui să-i mulțumești (se întâmplă atunci când oamenii au o viață prea grea și nu există credință în Dumnezeu, în diavol, în oameni sau în tine însuți) – atunci ia o pietricică de pe drum și mulțumețe-i în fiecare zi. Lasă piatra să primească recunoștință și dragoste de la tine, principalul lucru este că puterea de a iubi revine în inima ta. Dacă această lume nu merită să fie iubită, iubește piatra.

Autobuzul a venit în stație la timp – mulțumește-i pietricelei, cineva a zâmbit, mângâie pietricica.

Învață să gândești pozitiv.

Luați exemplul vânzătorilor care scriu din timp un scenariu de dezvoltare pozitivă a firmei. Și dacă întreaga companie crede în acest plan, atunci succesul este garantat. Funcționează!

Creați-vă o viață nouă, în care să nu existe loc pentru tristețe și tristețe.

Amintește-ți că ești magician, totul depinde de starea ta de spirit. Ești responsabil pentru destinul tău și pentru tine și ai suficientă putere pentru a-ți schimba viața în bine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!