Uneori, lumina de la capătul tunelului este de la un tren care se apropie. 15 gânduri de trezire de la Larry Winget

Uneori, lumina de la capătul tunelului este de la un tren care se apropie. 15 gânduri de trezire de la Larry Winget

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2021 in CitateDezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologie

Larry Winget este un speaker motivațional și autor profesionist . El se prezintă sub numele de – „Pitbull al dezvoltării personale” și „Singurul speaker enervant din lume”.

El nu ocolește adevărul nici în timpul discursurilor, nici în cărțile sale. Larry dezvăluie adevărul urât și rece într-un mod provocator și distractiv. El crede că oamenii chiar au nevoie să audă adevărul.

15 sfaturi de la Larry Winget:

1. Mulți cred că nivelul la care sunt în viață ține pur și simplu de „destinul lor”. Ei cred: „Acestea sunt cărțile pe care le-am primit și trebuie să joc cu ele.” Nu, nu trebuie. Lucrul bun al vieții este că poți oricând să refuzi să joci cu ceea ce ai și să ceri cărți noi. Și cea mai bună parte este că tu ești cel care le împarte. Poți face oricând o schimbare.

2. Paharul este pe jumătate plin sau pe jumătate gol? Cui îi pasă?! Întrebarea esențială este dacă ceea ce se află în pahar îți potolește setea. Uneori, atitudinea pozitivă față de viață funcționează, alteori este nevoie de puțină negativitate pentru a schimba ceva. Folosește ceea ce funcționează pentru tine!

3. Când ești epuizat, recunoaște acest lucru, încearcă să te odihnești o perioadă și abia apoi să te întorci la muncă.

4. Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că nu este adevărat. Nu ceda în fața lucrurilor care sună prea bine. Nu ești mai special. Nu există niciun prinț nigerian care să aibă zece milioane de dolari în bancă și să aibă nevoie doar de două mii pentru a-i recupera din contul său și, dacă îl ajuți, îi va împărtăși cu tine. Oare oamenii chiar cred astfel de lucruri? De ce? Pentru că vrem să credem că există și alte moduri de a face bani în afară de muncă.

5. Viața nu este construită pe „ar trebui” sau „nu ar trebui”, ci pe „voi face” sau „nu voi face”.

6. Dacă nu îți place viața ta și vrei să dai vina pe cineva, există un singur loc unde să mergi: în fața oglinzii.

7. Oamenii sunt egoiști. Realizează acest lucru, acceptă-l și încearcă să te adaptezi cât mai bine.

8. Așteaptă-te la cele mai bune lucruri, dar fii pregătit pentru cele mai rele. Bun sau rău, viitorul te așteaptă.

9. Uită de cuvântul „noroc”. Norocul este o combinație de oportunitate și acțiune. Ești gata să profiți de oportunitățile care ți se oferă? Nu? Atunci nu te aștepta să funcționeze.

10. Uneori, lumina de la capătul tunelului provine de la un tren care se apropie. Uneori există o tornadă în spatele norului întunecat, nu o rază de speranță. Scoate-ți ochelarii roz și coboară cu picioarele pe pământ. Ține minte că viața nu este așa cum ți-ai imaginat și că trebuie să lucrezi din greu pentru a obține ceva.

11. Nu te plânge la alți oameni. Oricum, nimeni nu vrea să asculte cum îți plângi de milă, oamenii au propriile lor probleme de rezolvat.

12. Stabilește cauza stresului. Iată ce am învățat despre stres și cauzele sale: Stresul este cauzat de faptul că știm ce este bine și totuși greșim.

13. Dacă cineva îți spune „voi încerca să o fac”, poți paria din start că nu vrea să o facă..

14. Dacă nu ai nimic semnificativ de spus, mai bine taci.

15. Succesul este un proces de eliminare. Elimină comportamentul distructiv pentru a face loc celui constructiv.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!