Unde se duc banii: ce este o dificultate financiară și cum să ieși din ea fără datorii

Unde se duc banii: ce este o dificultate financiară și cum să ieși din ea fără datorii

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in Lecții de viațăSfaturi si TrucuriSpiritualitate

Pentru a nu ajunge într-o dificultate financiară, mai întâi de toate, trebuie să înțelege clar ce este. Și cei care au ajuns deja acolo trebuie să învețe cum să iasă din ea fără datorii.

În ziua de azi, oriunde te uiți vezi anunțuri cu împrumuturi avantajoase. Totul este cumpărat cu credit: de la mașină la casă. Dar, atunci când solicită împrumuturi, mulți uită că în afară se suma împrumutată mai trebuie să returneze și dobânda.

O dificultate financiară poate fi identificată prin următoarele criterii: venitul este mai mic decât cheltuielile; datoriile continuă să crească și să se acumuleze; lipsa activelor financiare și a veniturilor pasive.

Principalele motive care te duc într-o dificultate financiară sunt datoriile karmice (dacă în trecut ai înșelat pe cineva cu bani), psihologia sărăciei (provocată de o gândire negativă ) și analfabetismul financiar (încărcarea excesivă a datoriilor, cheltuieli neprevăzute, salarii mici). Pentru a ieși din dificultatea financiară, îți prezentăm cauzele ei măsurile adecvate fiecăreia:

1. Datorii karmice

Dacă dificultățile financiare și datoriile vă afectează, există o metodă eficientă pentru a ieși din această problemă. Pentru a face acest lucru, ia o bucată de hârtie și un pix și gândește-te la motivele care te-au adus în această situație, de exemplu de la cine ai împrumutat bani, dar nu i-ai returnat, cui i-ai promis că îi vei face o favoare dacă îți împrumută bani. În general, lucrurile care au rămas nerezolvate.

Amintiți-vă că karma dă tuturor ceea ce merită. Deci, după ce ai scris faptele rele, rezolvă-le cât mai repede pentru a scăpa de ghinion. Desigur, acest lucru nu va rezolva toate problemele legate de bani, dar va opri acțiunile karmice.

2. Psihologia sărăciei

Concentrându-te pe negativ, anume la datorii, ipotecată, sărăcie, nu vei putea trece niciodată peste dificultatea financiară pentru că Universul va primi de la tine numai gânduri negative, iar el nu înțelege ce este bine pentru tine, el îți dă lucrurile la care te gândești

Gândește-te la bani într-un mod pozitiv și aceștia se vor înmulți. Gândește-te mai mult la salariu, la cât de mulți bani primești. Acum este posibil să nu crezi, dar dacă te gândești la bani într-un mod pozitiv, aceștia vor veni sub forma unui job secundar, a unui bonus sau a unei promoții.

3. Analfabetismul financiar

După ce ai scăpat de datoriile karmice și de psihologia sărăciei, trebuie să începi să te documentezi mai bine pentru a nu ajunge iar cu dificultăți financiare. Pentru a face acest lucru, planifică un buget peste care să nu treci, reduce costurile anumitor lucruri, investește bani în ceva care îți poate produce bani. Trebuie să înveți cum să măsori veniturile și cheltuielile. Este mai bine să eviți achizițiile inutile, de care nu aveți nevoie, chiar dacă sunt la reducere.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!