Unde să ții banii acasă, astfel încât să se înmulțească

Unde să ții banii acasă, astfel încât să se înmulțească

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 November 2020 in LifeStyleSfaturiSpiritualitateSuperstitii

Dacă preferi să îți păstrezi banii acasă, există niște locuri speciale care îi vor face să se înmulțească, uite care sunt acestea:

Energia monetară poate să interacționeze cu energia lucrurilor din jur. De aceea, banii ar trebui păstrați în locuri special amenajate. Sunt mulți oameni care nu reușesc să facă mulți bani pentru că nu își pun banii în locuri corespunzătoare. Dacă vrei să îți crești veniturile, atunci sarcina ta este să amenajezi un loc sigur, dar și puternic din punct de vedere energetic.

Potrivit experților, este mai bine să păstrezi banii în partea de sud-est a casei, aceea este zona care reprezintă averea. Cu toate acestea, zona în care îi pui nu este suficientă pentru a-i înmulți, trebuie să creezi și anumite condiții.

După ce ați decis locul, trebuie să faceți curățenie în acea zonă. Aruncați lucrurile vechi și inutile pentru ca  energia negativă să nu interfereze cu fluxul de energie monetară.

Bazează-te pe emoțiile tale. Locul în care urmează să păstrezi banii ar trebui să radieze de energie pozitivă, ceea ce înseamnă că, aflându-te în această zonă, te vei simți foarte bine. Să nu îți pui banii pe hol, deoarece prin ușa de la intrare pot intra energii negative, care nu trebuie să se intersecteze cu energia banilor.

Mulți oameni preferă să-și păstreze banii în bucătărie . Acolo membrii familiei se adună și se simt bine în timp ce mănâncă și stau de vorbă, ceea ce umple încăperea de energii pozitive. Din punct de vedere al experților, acesta este cel mai de succes loc pentru a ajuta banii să se înmulțească.

Încearcă să îți pui banii departe de aparatele electronice, fotografii și cărți. Uneori, aceste elemente pot fi surse de energie negativă și pot inhiba fluxul de creștere a banilor. În schimb, poți decora locul așa cum îți place folosind bibelouri sau ursuleți de pluș.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!