Una dintre cele mai bune pilde ale Regelui Solomon – „Care este sensul vieții?”

Una dintre cele mai bune pilde ale Regelui Solomon – „Care este sensul vieții?”

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in De SufletDezvoltare PersonalaPildeSfaturiViata

Când regele Solomon a coborât de pe munte, după ce a întâlnit răsăritul Soarelui, cei adunați la poala muntelui au spus: – Sunteți o sursă de inspirație pentru noi. Cuvintele tale transformă inimile. Și înțelepciunea ta luminează mintea. Suntem dornici să te ascultăm. Spune-ne: cine suntem?

A zâmbit și a spus: „Tu ești lumina lumii. Voi sunteți vedetele. Ești templul adevărului. Universul este în fiecare dintre voi. Scufundă mintea în inima ta, întreabă-ți inima, ascultă prin dragostea ta. Fericiți cei care cunosc limba lui Dumnezeu.

– Care este sensul vieții?

– Viața este o cale, un scop și o recompensă. Viața este un dans al Iubirii. Destinul tău este să înflorești. Viața este un mare cadou pentru lume. Viața ta este istoria universului. Și, prin urmare, viața este mai frumoasă decât toate teoriile. Tratați viața ca pe o vacanță, pentru că viața este valoroasă în sine. Viața constă din prezent. Și semnificația prezentului este de a fi în prezent.

– De ce vin nenorocirile în viața noastră?

– Ce semeni, culegi. Nenorocirea este alegerea ta. Sărăcia este o creație umană. Iar amărăciunea este rodul ignoranței. Acuzând, îți pierzi puterea, iar prin pofta, disipezi fericirea. Treziți-vă, pentru că un cerșetor este cel care nu este conștient de sine. Iar cei care nu au găsit Împărăția lui Dumnezeu înăuntru sunt fără adăpost. Cel care pierde timpul devine sărac. Nu transforma viața în vegetație. Nu lăsa mulțimea să-ți omoare sufletul. Să nu fie bogăția blestemul tău.

– Cum să depășești dorința de a te compara?

– Nu te judeca singur. Căci tu ești divin. Nu comparați și nu separați. Mulțumiți pentru tot. Bucură-te, că bucuria face minuni. Iubeste-te pe tine însuti, pentru ca cei care se iubesc pe ei înșiși iubesc pe toți. Roagă-te cu bucurie, iar nenorocirea te va ocoli. Roagă-te, dar să nu te târguiești cu Dumnezeu. Și să știi că lauda este cea mai bună rugăciune, iar fericirea este cea mai bună hrană pentru suflet.

– Care este calea spre fericire?

– Fericiți cei care iubesc, fericiți cei care mulțumesc. Fericiți sunt cei buni. Fericiți sunt cei care au găsit paradisul în ei înșiși. Fericiți cei care dau bucurie și fericiți cei care primesc daruri cu bucurie. Fericiți căutătorii. Fericiți cei treziți. Fericiți cei care aud glasul lui Dumnezeu. Fericiți cei care își împlinesc destinul. Fericiți cei care au cunoscut Unitatea.

Fericiți cei care au gustat gustul contemplației lui Dumnezeu. Fericiți cei care sunt în armonie. Fericite sunt frumusețile lumii care și-au primit vederea. Fericiți cei care se deschid spre Soare. Fericiți curg ca râurile. Fericiți sunt cei care sunt gata să accepte fericirea. Fericiți cei înțelepți. Fericiți sunt cei care și-au dat seama.

Fericiți cei care se iubesc pe ei înșiși. Fericiți cei care laudă viața. Cei liberi sunt fericiți. Fericiți cei care iertă.

– Care este secretul abundenței?

– Viața ta este cea mai mare bijuterie din tezaurul lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu este bijuteria inimii umane. Bogăția din tine este inepuizabilă, iar abundența din jurul tău este nelimitată. Lumea este suficient de bogată pentru ca toată lumea să devină bogată. Prin urmare, cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult. Fericirea este la ușa ta. Deschide-te la abundență. Și transformă totul în aurul vieții. Fericiți cei care au găsit comori în ei înșiși.

– Cum să găsești armonie?

– Trăiește simplu. Nu face rău nimănui. Nu fi gelos. Lasă îndoiala să se purifice, nu să aducă neputință. Dedică-ți viața frumuseții. Creați pentru creativitate, nu pentru recunoaștere. Transformă trecutul uitând-ul. Aduceți ceva nou în lume. Umple-ți trupul cu dragoste. Deveniți energia iubirii, căci dragostea spiritualizează totul. Unde este iubirea, acolo este Dumnezeu.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!