Un test special de personalitate ne va spune ce se ascunde în subconștientul nostru

Un test special de personalitate ne va spune ce se ascunde în subconștientul nostru

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Testele de personalitate pot descoperi multe trăsături și calități ale oamenilor, dar pot scoate în evidență și ceea ce ascunde subconștientul. De multe ori, traumele și necazurile ne lasă amprente grave în subconștient iar acesta ne influențează viața și modul de gândire fără măcar să putem bănui.

Privește imaginea de mai jos și vezi care dintre cele două forme îți atrage atenția cel mai mult:

Dacă te-ai hotărât, hai să vedem ce spune alegerea ta:

Două fețe de oameni care se privesc

Dacă cel mai mult te-au atras cele două fețe care se privesc, subconștientul îți transmite că duce o luptă puternică între bine și rău. Anumite traume din copilărie, poate că unele de la vârsta la care nici măcar nu realizai ce se întâmplă ți-au marcat foarte mult viața și felul de a fi. Ești un om bun, cu un suflet mare, însă de multe ori cazi în partea opusă a binelui. Fără să îți dai seama iei alegeri greșite care produc suferință, ori ție personal, ori celor dragi din viața ta.

Îți dorești să fii un om mai bun și să ignori tot răul din jurul tău dar simți că viața este nedreaptă și explodezi, începi să judeci și să reacționezi urât, te simți neputincioasă unei astfel de situații. Rănile trecutului încă te dor, trădările și minciunile nu le poți șterge din minte, chiar dacă ai decis să ierți și să restabilești legăturile cu cei care te-au făcut să suferi.

În cazul tău, rezolvarea nu este simplă, pentru că va fi greu să intri în subconștient și să ștergi ceea ce te face să suferi. Ești într-o continuă luptă între gândurile bune și cele rele. Iar în subconștientul tău este un război continuu. Luptă și ajută binele să învingă!

Un cotor de măr

Dacă atenția ta a fost mai mare asupra cotorului de măr și după ai realizat că sunt două chipuri față în față, înseamnă că în subconștientul tău este o frică de sfârșit, o teamă că va veni momentul când viața ta se va termina. La fel cum aruncăm un cotor după ce am mâncat un măr gustos, simțim că viața și-a pierdut gustul și aproape a ajuns la cotor. Toate aceste griji și gânduri au fost generate și de schimbările din societate, care vor să ne ia orice speranță de viață, prin scumpiri, probleme și nenorociri care parcă nu se mai termină.

Toate grijile și problemele de pe drumul vieții te-au adus aici, să nu mai poți vedea luminița de la capătul tunelului. Dar nu trebuie să renunți, ai încredere în tine, luptă în continuare, și dovedește că poți fi tu cel bun într-o lume plină de oameni falși, care nu fac decât rău. Finalul nu este aici, pentru că Dumnezeu te-a trimis cu un scop, și vei pleca atunci când va dori El, nu când vor cei din jur.

Nu va fi deloc ușor să rescrii subconștientul, însă tot nu trebuie să renunți. Știm că este greu să lupți când vă că oamenii care fac rău trăiesc bine iar cei care fac bine primesc numai rău, dar tu nu ești ca ei și destinul tău este să fii un om bun. Privește viața cu alți ochi și caută motiv în orice pentru a te bucura. Nu uita, ești un om special, cu un dar special, nu te lăsa pradă și luptă pentru că nu s-a terminat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!