Un test psihologic care vă va ajuta să aflați ce vă ascunde subconștientul

Un test psihologic care vă va ajuta să aflați ce vă ascunde subconștientul

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2023 in PersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Subconștientul dumneavoastră este o forță puternică cu care trebuie să țineți legătura. El procesează toate funcțiile necesare corpului dumneavoastră pentru a funcționa corect, de la alimentație și respirație până la digestie și formarea amintirilor.

Este o “entitate” foarte ciudată, dacă stai să te gândești. Subconștientul este necreativ, nu înțelege glumele și poate să-și amintească tot ce ați făcut vreodată, ați spus sau la ce ați fost martor. Conform așa-numitei “Teorii a icebergului”, conștiința umană este asemănătoare cu un iceberg, doar 20% se află deasupra apei – conștient, iar restul – 80% – este subconștient, ascuns sub apă.

Cu toate acestea, dacă veți putea “să ajungeți la un acord” cu subconștientul dumneavoastră, să învățați să înțelegeți indiciile sale, puteți fi sigur că veți recâștiga controlul asupra vieții dumneavoastră și veți atinge în principal tot ceea ce vă doriți. Acest lucru se datorează faptului că atunci când subconștientul dumneavoastră și conștientul dumneavoastră lucrează împreună pentru a atinge un obiectiv comun, 100% din obiectiv va fi îndeplinit.

Așadar, haideți să aflați ce vă sugerează subconștientul dumneavoastră. Uitați-vă atent la imagine și țineți cont ce v-a atras atenția în primul rând.

Gata?

Descifrarea rezultatelor.

1. Înger care cântă la harpă

Sunteți o persoană foarte sensibilă și plină de compasiune. Dacă vedeți o persoană în vârstă care a căzut pe stradă, cu siguranță o veți ajuta. Chiar și în autobuz sau metrou, sunteți gata să cedați locul persoanelor în vârstă și copiilor. Chiar și dacă sunteți foarte obosit, tot veți ceda locul.

Oamenii simt mereu că sunteți buni și călduroși. Vă place să învățați lucruri noi și vă descurcați bine în orice.

Faptul că ați ales îngerul, subconștientul vă anunță că urmează o perioadă de evenimente pozitive în viața voastră, veți primi niște vești bune sau veți reuși să finalizați un proiect la care lucrați de mult timp. În principal, acest semn aduce bucurie, o schimbare în bine, o realizare a unei dorințe sau un câștig mare.

Îngerul simbolizează, de asemenea, că veți avea creștere spirituală în viața dumneavoastră.

Veți învăța ceva și veți trage învățăminte din anumite evenimente. Nu vă faceți griji, veți trece prin toate, încrederea nu ar trebui să fie doar în voi înșivă, ci și în cei apropiați.

2. Șevalet cu pânză

Sunteți o persoană veselă și plină de viață. Iubiți să fiți implicat în activități sociale. Sunteți plini de energie. Sunteți atenți în tot ceea ce faceți, niciodată nu leneviți.

Oamenii din jurul dumneavoastră simt o anumită nostalgie când sunt în preajma dumneavoastră. Personalitatea dumneavoastră este plăcută, cu o atracție naturală pe care o simt ceilalți. Atrageți ușor oamenii și sunteți o prezență plăcută. Vă este ușor să lucrați în echipă.

Subconștientul dumneavoastră vă transmite un mesaj foarte important: este timpul să vă desenați propriul viitor, să luați acele decizii pe care le amânați de mult timp și să faceți schimbări majore în viața dumneavoastră. E timpul să te pui pe primul loc, să te bucuri de viața ta, acum creionul este în mâna ta, ai posibilitatea să îți alegi viitorul.

Prea multe lucruri s-au întâmplat în viața dumneavoastră, dar trebuie să eliberați situația. Relaxați-vă, încetiniți ritmul, petreceți timp cu prietenii și familia.

Recuperându-vă, veți vedea viața dumneavoastră și problemele care vă afectează într-o altă lumină.

3. O față de bărbat

Sunteți un lider natural. Aveți o personalitate îndrăzneață, o înaltă estimație de sine și nu doriți să eșuați în ceea ce faceți. De asemenea, sunteți un lider autoritar. Oamenii din jurul dumneavoastră ascultă părerile dumneavoastră.

De asemenea, aveți o “auto-conștientizare” puternică și adesea ascultați cu reticență părerile altora, dar întotdeauna faptele dovedesc că ați făcut alegerea corectă. Prin urmare, încredere în voi înșivă și în intuiția voastră.

Fața simbolizează că aveți o stare de blocaj în viață.

Prin urmare, subconștientul vă sugerează să nu vă fie frică să vă arătați sentimentele și, dacă vă place cineva sau doriți să vorbiți cu cineva despre sentimentele și preocupările dumneavoastră, faceți-o. Atunci veți găsi pacea. Undeva în sufletul dumneavoastră au rămas unele povești neterminate, și vă macină în continuu până veți găsi puterea să faceți ceva în această privință. Poate vi vorba despre o relație de iubire care s-a terminat fără ca dragostea să se termine, sau o prietenie cu care ați rupt legătura din cauza distanței ori multe alte lucruri din trecut care trebuie terminate!

4. Artistul care pictează pe șevalet

Sunteți o persoană foarte loială. Considerați prietenii dumneavoastră foarte importanți și sunteți gata să vă apărați pentru ei. Sunteți genul de persoană care “scot săbii când apare nedreptatea pe stradă”.

În același timp, sunteți o persoană foarte de încredere și veți îndeplini întotdeauna promisiunile pe care vi le-ați asumat la timp. Personalitatea dumneavoastră este foarte amuzantă și plină de umor, iar oamenii se simt mereu relaxați și naturali în prezența dumneavoastră, fără stres.

Fiți atenți, deoarece în viața dumneavoastră s-ar putea să apară o furtună. Este acea furtună care vă va ameți și vă va împiedica să gândiți clar. Există riscul să vă ardeți, deci nu pierdeți capacitatea de a gândi lucid. Cu toate acestea, acum s-ar putea să fie momentul potrivit să lăsați controlul să fie mai relaxat.

Subconștientul vă avertizează că acum se scrie continuarea vieții dumneavoastră iar modul în care veți alege ce să faceți în continuare și oamenii care să vă fie alături, va continua până la finalul vieții. Aveți grijă și la problemele de sănătate, care încep să vă afecteze…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!