Un tată bun este cel care își pune familia pe primul loc.

Un tată bun este cel care își pune familia pe primul loc.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2020 in De SufletViata

Aproape orice bărbat poate deveni tată . Aproape oricine poate da viață. Dar este nevoie de ceva mult mai mult pentru a crește, modela și iubi această viață.

Un tată adevărat nu este cineva care câștigă destui bani pentru a cumpăra cadouri scumpe pentru soția și copiii săi sau pentru a-i duce în vacanță de două ori pe an. Un tată adevărat nu este cineva care câștigă suficienți bani pentru a-și trimite copiii la școlile de elită sau pentru a plăti facturi.

Un tată adevărat este cel care înțelege că familia ar trebui să fie pe primul loc.

Un tată adevărat este cel care va fi întotdeauna aproape de familia sa. Cel care nu va părăsi familia atunci când apar probleme.

Un tată adevărat este cel care este dispus să investească timp și efort în familia sa, chiar și atunci când se simte obosit și în afara zonei sale de confort.

Un adevărat tată devotat este cel care este dispus să compromită și să-și sacrifice propriile nevoi, dorințe și chiar fericirea de dragul familiei. Cineva care îi învață pe copiii săi dragostea și sprijinul necondiționat.

Un tată adevărat bun este un exemplu de cum să tratezi corect femeile. Cineva care tratează femeile cu respect, bunătate, generozitate și demnitate.

Un adevărat tată iubitor este cel care își învață copiii importanța respectului, a răbdării, a onestității și a loialității. Cineva care nu va fi prins niciodată mințind sau manipulând familia sau pe oricine altcineva. Cineva care își învață copiii să construiască relații bazate pe încredere și respect.

Un tată adevărat este cel care își învață copiii un comportament corect și decent. Cineva care nu își numește niciodată copiii sau soția „ratați”, „enervanți”, „slabi” sau „proști”. Cineva care nu și-ar permite niciodată să-și piardă cumpătul pentru a-și pune în pericol familia.

Un tată adevărat este cineva care își consideră familia cel mai important lucru din viața sa. Cineva care știe că nu există o iubire mai mare și mai puternică decât iubirea care poate fi simțită pentru familia sa.

Un tată adevărat este cel care servește drept model și inspirație pentru familia sa. Cineva care îi învață pe copii cum să devină cea mai bună versiune a lor.

Un tată adevărat este cel care arată familiei ce este fericirea și bucuria adevărată. Cel care se simte cel mai mulțumit când știe că copiii lui sunt fericiți.

Un tată adevărat este cel de care copiii pot spune cu mândrie: „El este modelul meu, cel mai bun prieten al meu, mentorul și profesorul meu. El este tatăl meu. “Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!