Un talisman care ne este întotdeauna la îndemână: 5 proprietăți energetice ale frunzei de dafin despre care nu știați

Un talisman care ne este întotdeauna la îndemână: 5 proprietăți energetice ale frunzei de dafin despre care nu știați

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Frunzele de dafin sunt folosite de multe gospodine la gătit. Se pare că acest lucru nu aduce doar un gust excelent pentru mâncare, deoarece dafinul are proprietăți energetice și magice foarte benefice.

Există multe talismane aducătoare de noroc, iar frunza de dafin ar trebui să le fie unul dintre ele. Timp de multe secole, strămoșii noștri au urmărit cum aceste frunze afectează atmosfera din casă și viața omului în general.

Impuls energetic

Frunza de dafin crește energia unei persoane și deschide chakrele. Acesta este un mare talisman al productivității, deoarece păstrează energia unei persoane. Frunzele de dafin pot fi puse într-o pungă sau mărunțite într-un plic și păstrate într-un buzunar sau portofel. Acasă, frunza de dafin ar trebui să stea undeva la vedere.

Un simbol al norocului financiar, al iubirii și al bunătății

Frunzele de dafin ajută la atragerea bunătății în casă și ne scapă de certuri și conflicte. Întărește relațiile, motiv pentru care experții în bioenergie recomandă utilizarea acesteia cât mai des ca condiment. Strămoșii noștri au mai spus că într-o casă în care există o frunză de dafin, nu există loc pentru rău, resentimente și negativitate.

Dacă puneți o frunză de dafin lângă dvs. la locul de muncă, în cele din urmă va începe să aducă succes financiar, deoarece sub influența sa mintea este curățată de temeri și nesiguranțe.

Consolidarea fluxurilor de energie

Conform învățăturilor orientale ale Feng Shui, întregul spațiu din jurul nostru este pătruns cu fire subțiri de energie Qi – fluxuri creative care hrănesc puterea oamenilor și creează armonie în casă. Frunzele de dafin pot spori aceste fluxuri, motiv pentru care susținătorii acestei filozofii recomandă utilizarea frunzelor de dafin ca agent aromatizant. Această plantă elimină cu adevărat mirosurile neplăcute și vă ajută să vă transformați casa într-o centrală energetică.

Protecție împotriva deochiului și a dușmanilor

Îi poți pune omului tău de viață fără să-și dea seama o frunză de dafin „pentru noroc” pe drum. Dacă vă este teamă că cineva îl poate fermeca sau jigni, atunci această metodă va fi apărarea perfectă împotriva influențelor negative sau a unui potențial dușman.

Experții remarcă faptul că, chiar și pur și simplu fiind depozitat pe un raft din casă, un borcan cu frunze de dafin poate alunga spiritele rele și pe cei care nu-ți doresc binele. De asemenea, îi va face pe dușmanii ascunși să se simtă foarte rău atunci când te vizitează. Nu va trebui să fie alungați – vor pleca singuri.

O altă utilizare a frunzei de dafin

Dacă mergeți în alt oraș sau țară și doriți să vă întoarceți din nou acolo, asigurați-vă că cumpărați o frunză de dafin acolo și o puneți în portofel, geantă sau în mașină. Această frunză îți va aminti de timpul plăcut pe care ai reușit să-l petreci într-un loc interesant alături de oameni interesanți.

Frunzele uscate de dafin pot fi folosite pentru aromoterapie. Dacă dai foc unei frunze de dafin uscate, va emana o aromă foarte plăcută, care are un efect benefic asupra energiei casei și a persoanei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!