Un sfat pe care ar trebui să și-l amintească fiecare femeie: Nu contează ce spun ceilalți. Să știi doar că …

Un sfat pe care ar trebui să și-l amintească fiecare femeie: Nu contează ce spun ceilalți. Să știi doar că …

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 December 2020 in De SufletLecții de viațăLifeStyleViata

Iată un memento zilnic: Ești o femeie bună. Și ar trebui să fii mândră de tine. Nu contează ce spune lumea. Nu contează de câte ori te-ai împiedicat, câte relații eșuate ai avut, de câte ori ți-ai încălcat promisiunile sau orice altceva. Trecutul tău nu contează, la fel cum nu contează ce ai fost. Ceea ce contează este cine ești acum.

Și trebuie să știi ceva: ești suficientă.

Vor fi oameni care vor încerca să te schimbe, să te umilească, să transfere toată vina pe umerii tăi, să te facă să te ocupi de problemele lor.

Vor fi oameni, bărbați și femei, care vor încerca să te facă să crezi că tu ești problema, încercând să te păcălească, să te facă să te uiți în oglindă și să-ți urăști reflexia.

Tu trebuie doar să zâmbești și să iubești. Să tot zâmbești și să iubești fără să-i lași să-ți frângă inima. Continuați să fiți cea mai bună femeie, o femeie care trăiește altruist, care este puternică, cinstită, demnă, încrezătoare și amabilă.

Ești o femeie buna. Și trebuie să stai cu capul sus.

Ține-ți capul sus când știi că faci ceea ce trebuie. Așteptați cu nerăbdare rezultatele, în timp ce oamenii încearcă să vă tragă înapoi. Menține-ți stima de sine ridicată chiar și atunci când totul cade asupra ta și ți-e frică să faci următorul pas.

Tu ești de ajuns. Ești mai mult decât suficientă.

Ești mai mult decât suficientă pentru un bărbat care te va iubi într-o zi. Și dacă nu te tratează corect, lasă-l să plece. Ești mai mult decât suficientă pentru familia în care ai crescut sau pentru familia pe care ai crescut-o. Și dacă nu o pot vedea, nu îi poți lăsa să te distrugă.

Ești mai mult decât suficientă pentru prietenii care nu te iubesc așa cum ar trebui. Mai mult decât suficientă pentru oamenii cu care te confrunți, provocările cu care trebuie să te confrunți.

Ești mai mult decât suficientă ca să treci prin toate dificultățile și să devii mai puternică.

Deci, atunci când ești îngrijorată că cineva sau ceva te face să te simți mai puțin decât ești, să știi că ești puternică, curajoasă, demnă. Și ești mai mult decât suficientă. Nu uita niciodată acest lucru.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!