Un remediu unic care îmbunătățește vederea și crește imunitatea

Un remediu unic care îmbunătățește vederea și crește imunitatea

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Întâlnim ecrane peste tot, de la reclamele de pe strada și magazine, până la dispozitivele de uz casnic. Mulți oameni folosesc un computer sau alt dispozitiv mobil timp de cel puțin 6 sau 7 ore în fiecare zi. De aceea este important să ai grijă de vedere, mai ales acum când munca s-a mutat în online. Această rețetă este unică!

Când ochii noștri sunt obosiți, putem să aplicăm felii de castraveți, sau să punem tampoane cu decoct de mușețel sau tei și astfel să ne îmbunătățim vederea.

Însă aceste măsuri acționează extern, în principal asupra pielii din jurul ochilor și a pleoapelor.

Pentru a îmbunătăți vedere, precum și sănătatea ochiului – globul ocular, retina și nervii, trebuie să consumați anumiți nutrienți.

În acest scop, un instrument foarte potrivit este cel a cărui rețetă o veți citi mai jos.

Pentru a vă îmbunătăți vederea aveți nevoie de:

  • 500 g morcovi
  • 500 g lămâi
  • miere de casă

Modalitate de pregătire:

Spălați morcovii, curățați-i și radeți-i pe o răzătoare mare.

Spălați lămâile. Înmuiați-le în apă fierbinte timp de aproximativ 5 minute, astfel încât parafina și alte substanțe chimice din coajă să se curețe.

Radeți coaja lămâilor pe o răzătoare mare și tăiați interiorul în bucăți mici.

Se amestecă toate ingredientele într-un castron adânc, astfel încât să se poată amesteca bine.

Puneți amestecul rezultat în borcane cu capac și turnați miere de casă, cât să să acopere amestecul.

Amestecul finit trebuie să rămână la frigider timp de 10 zile. În acest timp puteți amesteca cu o lingură de lemn în fiecare zi.

Sucul de morcovi și lămâie va fi amestecat cu miere de casă.

Mod de consum și tratament:

Pentru tratament, acest mijloc unic de îmbunătățire a vederii trebuie consumat pe stomacul gol, de regulă dimineața înainte de masă, câte 1 lingură. Iar pentru a mări efectul benefic puteți lua câte 1 lingură înainte de fiecare masă.

Se recomandă consumul alimentelor după 30 de minute, astfel încât medicamentul să poată avea efect în organism și să fie complet absorbit.

Rețineți că în fiecare lingură ar trebui să existe morcov, lămâie și miere. Mestecați-l încet. Are un gust bun și seamănă cu gemul la textură.

După 2 sau 3 zile vei începe să simți primele rezultate pozitive – vei fi mai energic și mai odihnit, deoarece vitamina C din lămâi și morcovi are un efect revigorant și întărește sistemul imunitar.

Morcovii sporesc vederea. Chiar dacă nu scăpați de dioptria ochelarilor sau a lentilelor (cu toate că și acest lucru este posibil la un tratament indelungat), cel puțin vă veți simți ochii mai puternici și vă va obosi mai greu.

Multă sănătate, Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!