Un mesaj pentru femeia care simte ca nu mai poate : pleaca, dupa cele mai mari furtuni rasare cel mai stralucitor soare!

Un mesaj pentru femeia care simte ca nu mai poate : pleaca, dupa cele mai mari furtuni rasare cel mai stralucitor soare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 April 2020 in Relatii

“Frumuseţea unei femei trebuie văzută în ochii ei, întrucât aceştia sunt poartă către inima sa, locul unde sălăşuieşte dragostea.” – Audrey Hepburn

Acest mesaj este pentru femeile care inca nu isi dau seama cat de valoroase sunt… sau ca merita mai mult. Acest mesaj este pentru femeile care se multumesc cu dragostea pe care o primesc, si nu se gandesc la dragostea pe care o doresc sau o merita.

Este timpul sa ne oprim, sa luam o gura mare de aer si sa gasim puterea adanc inradacinata in interiorul nostru pentru a merge mai departe!

PLEACA de langa barbatul care iti spune ca esti nebuna atunci cand plangi sau iti exprimi emotiile.

PLEACA de langa barbatul care rade de tine si te injoseste nu doar in fata altora, ci si in intimitate.

PLEACA de langa barbatul care nu isi asuma responsabilitati si de care te desparti o data pe luna doar pentru ca apoi sa va impacati.

PLEACA de langa barbatul “care nu este pregatit”.

PLEACA de langa barbatul care isi pierde cumpatul, striga, tipa sau loveste.

PLEACA de langa barbatul ale carui vorbe nu se aliniaza cu actiunile sale.

PLEACA de langa barbatul care nu te respecta ca femeie.

PLEACA de langa barbatul care nu iti va iubi si nu va accepta copiii tai ca si cum ar fi ai lui.

PLEACA de langa barbatul care este prea plictisit pentru a vorbi cu tine.

PLEACA de langa barbatul care nu isi poate face timp pentru a te cunoaste mai bine.

PLEACA de langa barbatul care nu iti cunoaste fiecare centimetru al corpului tau.

PLEACA de langa barbatul langa care nu te simti frumoasa, dorita, iubita.

Da, este foarte dificil sa renunti si sa mergi mai departe…. Dar valorezi mult mai mult decat crezi tu. Daca esti in cautarea unui sprijin pentru a face primul pas inainte pentru a fi fericita, alege ca acest mesaj sa iti fie calauza in drumul catre iubire.

MERITI MAI MULT! ESTI MAGICA! ESTI FRUMOASA! ESTI MINUNATA!

O femeie care iubeste profund nu este naiva. Nu crede ca dragostea este magica. Nu traieste intr-o lume a viselor.

O femeie care iubeste profund este o femeie care stie ca dragostea adevarata este rara. Stie ca dragostea adevarata ar putea fi o data in viata. Stie ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care aceasta lume le poate oferi pentru doua persoane este dragostea pura si sincera.

O femeie care iubeste profund stie exact cat de importanta este iubirea. Sa te indragostesti de o femeie care iubeste profund este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Pentru ca asa iubesti o femeie a carei inima a fost ranita, care se vindeca si caruia nu ii este teama sa fie ranita din nou.

Este adevarat. Dragostea nu a fost intotdeauna buna cu ea. Dragostea i-a zdrobit inima, facand-o bucati. Si stie ca nu va mai fi niciodata la fel. Insa ea continua sa creada. Sa spere. Sa astepte. Pentru ca stie ca iubirea poate schimba vieti.

Si indiferent de cat de des i-a fost franta inima, ea stie ca dragostea o asteapta dupa colt, gata sa o faca sa simta din nou ca traieste.
Sa te indragosti de o femeie care iubeste din greu este sa accepti o persoana visatoare langa tine. Sa devii si tu un visator. Sa visati impreuna la lucruri mai bune pentru amandoi. Pentru ca meritati.

Aceasta femeie este incredibila. Este o forta a naturii. Este o furtuna. Ea va crede mereu in puterea iubirii. Ea va spune intotdeauna ce are pe suflet.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!