Un mesaj pentru femeia care simte ca nu mai poate : pleaca, dupa cele mai mari furtuni rasare cel mai stralucitor soare!

Iată că a mai trecut încă un Crăciun în care ne-am bucurat de bucate alese pe mesele noastre, în care ne-am adunat cu cei dragi, am depănat amintiri și poate ne-am întors privirile spre oamenii în nevoie. Sărbătorile parcă ne fac mai buni, mai blânzi, mai calzi, înțelegători și mai aplecați spre nevoile celor din jur. Pare a fi un clișeu, dar cred că înțelegem cu toții faptul că simplele acte de bunătate ar trebui făcute și azi, și mâine și-n fiecare zi. Uneori poate nu realizăm cum putem schimba ziua unui om doar printr-un mic gest, un zâmbet sau un lucru făcut la momentul potrivit. Putem face pe cineva fericit printr-o simplă acțiune, la care poate nu ne-am gândit că ar avea un efect atât de mare. Iată câteva idei pe care le poți pune în practică începând chiar de astăzi. Ai citit o carte? Fă-o cadou unui prieten. O surpriză de genul acesta cu siguranță va bucura un prieten drag, mai ales dacă respectiva carte se află în wishlist-ul lui. Un compliment sincer la momentul potrivit. Și uite așa vei reuși să faci o persoană să zâmbească rapid. Nu te costă nimic. Important e să fie un compliment din tot sufletul. Oferă ajutorul fără să ți se ceară asta. Du gunoiul unui vecin. Ajută o bătrânică să ducă plasele până acasă. Spune-i unui prieten că vrei să –l ajuți la curățenie sau la mutarea în altă locuință. Ajutorul tău poate fi atât de important pentru cineva. Renunță la telefon când ești cu cei dragi. Încearcă pe cât posibil să te detașezi de telefon atunci când te afli în vizită la cei dragi sau la masă. Vor aprecia enorm să te simtă prezent și implicat în discuție. Oferă un ceai cald unei persoane de pe stradă. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai când știi că ai făcut ceva oricât de mic pentru o persoană necunoscută. Un ceai cald în frigul de afară poate însemna totul pentru cineva care nu-și permite așa ceva. Poți înlocui ceaiul cu orice altceva; covrig, sandwich. Iartă pe cineva care ți-a greșit. Iertarea este cel mai nobil gest, iar dacă cineva ți-a greșit, te vei simți mai împlinit atât tu, cât și persoana respectivă, să știți că ați trecut peste o situație mai puțin plăcută. Oferă o îmbrățișare caldă. Nimic nu se compară cu o îmbrățișare lungă atunci când o persoană trece prin momente dificile sau pur și simplu are nevoie de afecțiune. Ascultă activ. Câteodată e mare lucru doar a asculta pe cel de lângă tine, fără a spune ceva. De multe ori, oamenii au nevoie să fie ascultați, să-și spună “păsul” și să simtă că există cineva căruia îi pasă de ei. Oferă și celorlalți din talentul tău. Știi să cânți? Cântă ceva prietenilor tăi atunci când ești în vizita la ei. Știi să desenezi? Fă cuiva un portret surpriză. Îți place să gătești? Pregătește desertul preferat pentru o persoană. Talentul tău poate aduce zâmbetul pe buze cuiva. Empatizează cu cei din jurul tău. Arată că îți pasă! Fii bun, blând, zâmbește, nu trece nepăsător pe lângă cineva. Nu-ți fie frică să arăți că ești sensibil la nevoile cuiva.
Publicitate

“Frumuseţea unei femei trebuie văzută în ochii ei, întrucât aceştia sunt poartă către inima sa, locul unde sălăşuieşte dragostea.” – Audrey Hepburn

Acest mesaj este pentru femeile care inca nu isi dau seama cat de valoroase sunt… sau ca merita mai mult. Acest mesaj este pentru femeile care se multumesc cu dragostea pe care o primesc, si nu se gandesc la dragostea pe care o doresc sau o merita.

Este timpul sa ne oprim, sa luam o gura mare de aer si sa gasim puterea adanc inradacinata in interiorul nostru pentru a merge mai departe!

PLEACA de langa barbatul care iti spune ca esti nebuna atunci cand plangi sau iti exprimi emotiile.

PLEACA de langa barbatul care rade de tine si te injoseste nu doar in fata altora, ci si in intimitate.

PLEACA de langa barbatul care nu isi asuma responsabilitati si de care te desparti o data pe luna doar pentru ca apoi sa va impacati.

PLEACA de langa barbatul “care nu este pregatit”.

PLEACA de langa barbatul care isi pierde cumpatul, striga, tipa sau loveste.

PLEACA de langa barbatul ale carui vorbe nu se aliniaza cu actiunile sale.

PLEACA de langa barbatul care nu te respecta ca femeie.

PLEACA de langa barbatul care nu iti va iubi si nu va accepta copiii tai ca si cum ar fi ai lui.

PLEACA de langa barbatul care este prea plictisit pentru a vorbi cu tine.

PLEACA de langa barbatul care nu isi poate face timp pentru a te cunoaste mai bine.

PLEACA de langa barbatul care nu iti cunoaste fiecare centimetru al corpului tau.

PLEACA de langa barbatul langa care nu te simti frumoasa, dorita, iubita.

Publicitate

Da, este foarte dificil sa renunti si sa mergi mai departe…. Dar valorezi mult mai mult decat crezi tu. Daca esti in cautarea unui sprijin pentru a face primul pas inainte pentru a fi fericita, alege ca acest mesaj sa iti fie calauza in drumul catre iubire.

MERITI MAI MULT! ESTI MAGICA! ESTI FRUMOASA! ESTI MINUNATA!

O femeie care iubeste profund nu este naiva. Nu crede ca dragostea este magica. Nu traieste intr-o lume a viselor.

O femeie care iubeste profund este o femeie care stie ca dragostea adevarata este rara. Stie ca dragostea adevarata ar putea fi o data in viata. Stie ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care aceasta lume le poate oferi pentru doua persoane este dragostea pura si sincera.

O femeie care iubeste profund stie exact cat de importanta este iubirea. Sa te indragostesti de o femeie care iubeste profund este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Pentru ca asa iubesti o femeie a carei inima a fost ranita, care se vindeca si caruia nu ii este teama sa fie ranita din nou.

Este adevarat. Dragostea nu a fost intotdeauna buna cu ea. Dragostea i-a zdrobit inima, facand-o bucati. Si stie ca nu va mai fi niciodata la fel. Insa ea continua sa creada. Sa spere. Sa astepte. Pentru ca stie ca iubirea poate schimba vieti.

Si indiferent de cat de des i-a fost franta inima, ea stie ca dragostea o asteapta dupa colt, gata sa o faca sa simta din nou ca traieste.
Sa te indragosti de o femeie care iubeste din greu este sa accepti o persoana visatoare langa tine. Sa devii si tu un visator. Sa visati impreuna la lucruri mai bune pentru amandoi. Pentru ca meritati.

Aceasta femeie este incredibila. Este o forta a naturii. Este o furtuna. Ea va crede mereu in puterea iubirii. Ea va spune intotdeauna ce are pe suflet.

Publicitate
Alte Articole
Relatii