Trump: „Amintiți-vă o regulă: îmbrăcați-vă pentru slujba pe care o doriți, nu pentru slujba pe care o aveți”.

Trump: „Amintiți-vă o regulă: îmbrăcați-vă pentru slujba pe care o doriți, nu pentru slujba pe care o aveți”.

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 March 2021 in CitateLecții de viață

19 citate cu adevărat de aur de la Donald Trump

Pentru a reuși, trebuie să vă separați de 98% din populația lumii.

Nu există nimic mai criminal pentru bunăstarea financiară decât să-ți vină o idee grozavă și să nu te apuci să o implementezi.

Jucătorul este cel care stă zi și noapte în fața aparatelor de noroc. Prefer să le dețin.

Nu vă luați niciodată vacanță. Pentru ce aveți nevoie? Dacă munca nu este plăcută, atunci lucrați într-un loc greșit. Și eu, chiar jucând golf, continuu să fac afaceri.

Nu am vrut niciodată ca cineva care nu vrea să lucreze pentru compania mea să lucreze pentru mine; ar trebui să faci la fel: nu rămâne acolo unde nu-ți place.

Nu vă încărcați copiii cu o povară grea de bogăție nemeritată: acest lucru îi poate „paraliza”, îi poate descuraja să lucreze din greu și să obțină propriul succes în viață.

Purtați și păstrați întotdeauna cu voi un caiet cu citate care vă va inspira și vă va ajuta în momente de nevoie.

Viața m-a învățat o lecție foarte importantă: cel care te-a trădat o dată, în vremuri dificile, te va trăda din nou.

Singura modalitate de a te îmbogăți este prin realism și sinceritate maximă. Trebuie să vă despărțiți de lumea iluziei, care există doar în paginile revistelor și pe ecranele TV. Nu este atât de ușor pe cât ți se spune. Viața este grea și oamenii se rănesc foarte grav. Prin urmare, dacă vrei să câștigi, trebuie să fii puternic ca silexul și gata să lucrezi cu coatele și pumnii.

Indiferent cât de inteligent ai fi, oricât de mare ar fi educația și experiența ta, nu poți fi suficient de înțelept pentru a face ca o afacere să aibă succes de unul singur. Vedeți, ascultați și studiați. Nu puteți ști totul.

Cel mai mare succes vine atunci când înoți împotriva curentului.

Momentele rele sunt adesea oportunități excelente.

Amintiți-vă întotdeauna o regulă simplă: îmbrăcați-vă pentru locul de muncă pe care îl doriți, nu pentru locul de muncă pe care îl aveți.

Prădătorii din junglă ucid pentru hrană – numai oamenii ucid pentru distracție. Chiar și prietenii sunt fericiți să te înjunghie pe la spate: au nevoie de slujba ta, de casa ta, de banii tăi, de soția ta – și de câinele tău, la urma urmei. Dușmanii sunt și mai răi! Trebuie să te poți apăra. Motto-ul meu este: „Angajați-i pe cei mai buni – și nu vă încredeți în nimeni și nimic”.

Atunci când cumpărați orice produs sau serviciu, nu ezitați să negociați, căutând termeni mai favorabili pentru dvs. Cred că mândria, care te împiedică să-ți economisești banii, este o imensă prostie.

Arată-mi un om fără ego și îți voi arăta un învins.

Orice „vreme bună” este întotdeauna rezultatul muncii tale și a dedicării constante din trecut. Ceea ce faceți astăzi este cheia rezultatelor de mâine. Dacă vrei să profiți de mâine, plantează semințele în fiecare zi! Dacă vă relaxați concentrarea chiar și pentru un minut, veți începe inevitabil să vă retrageți.

Sunt sigur că trebuie să cheltuiți cât credeți de cuviință. Dar sunt, de asemenea, încrezător că nu puteți cheltui mai mult decât puteți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!