Trei situații de viață în care nu ar trebui să apelezi la ritualurile de ghicit viitorul

Trei situații de viață în care nu ar trebui să apelezi la ritualurile de ghicit viitorul

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 March 2022 in SpiritualitateSuperstitii

Fiecare dintre noi și-ar dori să știe puțin mai multe despre viitor. Pentru aceasta, există diverse metode de citire a viitorului. Dar s-a dovedit că există situații în care nu se recomandă ghicirea viitorului. Despre acestea au explicat în acest articol experții în domeniul bioenergiei.

Există un număr mare de ghicitori diferite pentru viitor: prin cărți , fasole , palmă, cafea, oglindă și așa mai departe. Dacă doriți ca divinația să fie eficientă și precisă, nu trebuie să vă interesați în momentele descrise mai jos.

Atunci când aveți o stare rea de spirit

De exemplu, ești obosit după muncă sau te-ai certat cu cineva apropiat. În astfel de momente, este mai bine să nu te gândești la viitor și, în general, să nu faci niciun ritual, să nu apelezi la nicio tehnică de ghicire a viitorului. Canalul care este responsabil de legătura prezentului cu viitorul este închis în astfel de momente, sau trimite semnale distorsionate de conștiința noastră. Precizia ghicirii este foarte scăzută, iar unele ghicitoare pot fi chiar puse pe o cale greșită și lucrurile pe care vi le spune vă strică dispoziția și mai mult.

Încercați să vă aflați destinul numai în acele zile și ore în care sunteți într-o dispoziție și stare de spirit bună. Acest lucru va crește acuratețea divinației și, de asemenea, le va ajuta să le facă mai eficiente în general. Iar informațiile primite pot fi înțelese mai bine.

Boală și oboseală

În timpul oricărei boli, biocâmpul nostru devine slab și nu este pregătit pentru descoperirea destinului. Mai mult, nu avem o dispoziție corespunzătoare, care a fost descrisă mai sus. Când biocâmpul se slăbește, acuratețea divinației scade și poate interfera cu gândurile noastre. Comunicarea cu centrul de abundență al Universului și sursa sa de energie devine mai puțin semnificativă.

În timpul unei boli, o persoană nu ar trebui să apeleze la metodele de aflare a destinului, deoarece ghicirea inexactă poate duce la supărare și deprimare și afecta starea unei persoane. Experții ne roagă insistent să evităm ghicirea viitorului după o zi grea de muncă, în timpul oboselii severe.

Conflict grav

Dacă ai avut recent o ceartă, este mai bine să amâni ghicirea viitorului până în momentul în care relațiile cu persoana respectivă se îmbunătățesc. Orice conflict poate reduce acuratețea ghicirii, mai ales certurile cu o persoană necunoscută. Adevărul este că poți fi înșelat, plin de energie negativă care poate influența canalele spirituale. Acest lucru vă va strica și vă va rupe conexiunea cu vibrațiile superioare ale universului. Orice metodă de ghicire nu va fi atât de precisă pe cât ar trebui să fie.

Care zile sunt cele mai bune pentru divinație

Cea mai bună stare de spirit și suflet pentru ghicirea viitorului este calmul și optimismul. Ghicitul duminica sau în orice altă zi liberă. Planifică din timp pentru a avea o atitudine optimistă.

Țineți minte că ghicirea viitorului nu este divertisment, ci mai degrabă un ritual serios care nu ar trebui făcut în fiecare zi . Conform semnelor și cercetărilor ezoteriștilor, cu cât mai rar, cu atât aceste dezvăluiri despre viitor devin mai precise.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!