Trei semne zodiacale cu cel mai puternic câmp energetic

Trei semne zodiacale cu cel mai puternic câmp energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2023 in AstrologieSpiritualitate

Fiecare dintre noi are propriul său câmp energetic. Unele persoane au câmpul energetic slab. Astfel de oameni sunt adesea expuși influențelor negative din exterior și, prin urmare, se simt epuizați și slăbiți. Starea lor de spirit se deteriorează adesea, iar tulburările psihice, colapsurile nervoase și depresia devin o stare obișnuită pentru ei.

Însă pentru alți oameni, acest câmp este atât de puternic încât pot transfera energia și vitalitatea lor și celor din jur. În plus, sunt greu de influențat, deoarece nu se supun manipulărilor și controlului din exterior. Despre astfel de oameni se poate spune cu încredere că sunt “puternici ca o stâncă“, și acest lucru este cu adevărat adevărat. Câmpul lor energetic extrem de puternic îi protejează de orice influență negativă.

Astrologii susțin că energia oamenilor este strâns legată de stele, mai exact de planetele care ne guvernează. Conform specialiștilor, câmpul nostru energetic depinde de semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Dintre toate semnele zodiacale, experții evidențiază trei dintre cele mai puternice și rezistente la influențele negative. Acestea sunt semnele zodiacale:

1. Peștii ocupă primul loc în clasamentul nostru al semnelor zodiacale emoțional puternice. Cu toate că Peștii sunt sensibili și vulnerabili, pot ușor să se distanțeze de influențele negative din exterior. Datorită câmpului lor energetic puternic, Peștii pot să se izoleze complet de energiile negative ale celor din jur. Acest lucru le asigură o armonie interioară și o imunitate psihologică. Atunci când persoanele din acest semn simt negativitatea îndreptată către ei, își concentrează rapid toate puterile și declanșează o reacție de protecție.

Pot să se distanțeze atât de mult de acea persoană, încât pot, de exemplu, să nu o audă deloc, indiferent despre ce vorbește. În plus, în comunicarea cu lumea din jur, Peștii se ghidează după principiul: “până când nu primești negativitatea, ea rămâne cu cel care a adus-o”. Persoanele din zodia Pești pot chiar să întoarcă negativitatea către cei care o trimit. De aceea, glumele proaste nu sunt binevenite și pot avea consecințe neașteptate în cazul Peștilor.

2. Gemenii ocupă locul doi în clasamentul nostru. Principala lor slăbiciune este comunicarea. Ei pur și simplu adoră să comunice și să împărtășească informații cu cei din jur. În timpul acestor discuții deschise, Gemenii de obicei eliberează își negativitatea și o neutralizează. Cu alte cuvinte, se eliberează singuri de aceasta și nu le fac rău celor din jur.

Sloganul de viață a persoanelor din acest semn este “cea mai bună apărare este atacul”. Gemenii se înconjoară subconștient cu o barieră impenetrabilă care returnează negativitatea la proprietarul ei. În plus, această barieră îi face pe Gemeni imuni și foarte rezistenți la critica străină sau la comentariile ascuțite. Gemenii nu știu doar să se apere, ci o fac cu eleganță și utilitate.

3. Capricornii obțin locul trei în clasamentul nostru deoarece sunt foarte pragmatici, având încredere doar în fapte concrete. Este greu să îi convingi dacă opiniile celor din jur se opun principiilor lor. De asemenea, Capricornii au propria lor perspectivă asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și rar o schimbă. Capricornii sunt foarte buni în evaluarea oamenilor și pot detecta negativitatea.

Odată ce un Capricorn simte intenții rele, se retrage imediat și se limitează în interacțiunea cu acea persoană. La fel ca și cele două semne anterioare, Capricornii au capacitatea de a transmite înapoi toată negativitatea care le-a fost trimisă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!