Trei moduri prin care ingerii te atentioneaza cand urmeaza ceva rau in viata ta

Trei moduri prin care ingerii te atentioneaza cand urmeaza ceva rau in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 June 2019 in Spiritualitate

Inca de la sosirea noastra pe lume, am fost plasati sub protectia acestor creaturi celeste, investite cu misiunea de a ne oferi asistenta si protectie. Suflete eterice, incapabile sa ne abandoneze, Ingerii pazitori ne insotesc de-a lungul intregii noastre existente, in momente dificile, in incercari cruciale, ca si in momentele de intensa bucurie. Sunt langa noi, pur si simplu, asteptand, cu o rabdare celesta, sa ii chemam, sa intram in contact cu ei, pentru a ne invata si ajuta sa ne traim vietile mai bine.

Ingerii vorbesc cu oamenii continuu in moduri pe care le stiu acestia cel mai bine. In cele mai multe cazuri, oamenii sunt prea ocupati pentru a recunoaste semnele prin care ingerii vorbesc cu ei. Cum ar putea acestia sa le atraga atentia oamenilor, daca acestia din urma nu se opresc si asculta? Iata la ce modalitati ingenioase apeleaza ingerii cand vor sa iti vorbeasca!

Moduri prin care iti vorbesc ingerii

Intuitie – Stii anumite lucruri. Iti stii adevaratele dorinte ale inimii. Stii cand cineva te minte. Pur si simplu stii aceste lucruri. Trebuie sa inveti sa ai incredere in faptul ca stii, pentru ca aceasta este o modalitate prin care ingerii iti vorbesc. Adesea, oamenii se gandesc ca este doar imaginatia lor, rationalieaza prea mult sau le permit altor persoane sa ii influenteze. Cum poti fi sigur? Simti tensiune? Iti este frica? Te simti emotionat si plin de speranta? Toate acestea sunt semne pe care ingerii le folosesc pentru a ne ghida viata zi de zi.

Sunete – Ingerii iti vorbesc si prin sunete, care pot fi chiar din conversatiile altor persoane, din cantece de la radio sau pur si simplu sunete din jurul tau. De exemplu, s-ar putea sa te gandesti la ce ar trebui sa faci mai departe in viata ta sau sa ceri indrumare pentru o directie, cand auzi o conversatie langa tine ce reuseste sa-ti raspunda la intrebari. Ingerii pot folosi si muzica pentru a te ghida. Vei auzi o piesa si iti dai seama ca este pentru a te ajuta sa gasesti un raspuns la ceea ce te macina.

Sentimente si emotii – Aceasta este o modalitate folosita adesea de catre ingeri. Insa este si modalitatea pe care o omitem cel mai adesea. Te gandesti ca doar esti nervos sau ca totul se petrece in mintea ta. Atunci cand esti pe calea gresita, ingerii iti vor vorbi prin sentimentele tale. Asculta-ti emotiile! Acestea sunt trimise de catre ingeri si sunt un fel de semnale de alarma in situatiile care nu sunt potrivite pentru tine.  Daca te simti anxios, iti este frica, esti nervos sau tensionat, opreste-te si intreaba-te de ce simti aceste lucruri. Viata ar trebui sa fie fericita, interesanta si pasnica. Intreaba-te unde ai inceput sa te indepartezi de calea ta!

Fiecare persoana pe care o intalnesti, fiecare lucru care cade, fiecare usa care se deschide sau se inchide te ghideaza catre urmatorul pas din drumul tau. Iar ingerii sunt alaturi de tine.

Ingerul pazitor este o constanta: de cand ne stim ca specie, indiferent de vremuri si religii, l-am invocat sa raspunda miliardelor de intrebari care ne dau tarcoale, despre iubire, profesie, reusita, destin, viata spirituala, dezvoltare personala. Ingerul pazitor are puterea si misiunea de a ne ghida spre Lumina, de a ne aduce serenitatea si echilibrul in toate domeniile existentei noastre. Este mesagerul protector, aflat in serviciul lui Dumnezeu. Ghidul pe calea Luminii si prima punte intre Dumnezeu si noi.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!