Top 6 motive pentru care atragi eșecuri și probleme

Top 6 motive pentru care atragi eșecuri și probleme

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 December 2022 in Lecții de viațăSfaturiSpiritualitate

Există un număr imens de motive pentru care întâmpinați probleme și dificultăți în viață. Dacă norocul pur și simplu nu este de partea voastră, iată care ar putea fi motivele pentru care se întâmplă acest lucru:

Gânduri negative

Dacă mintea ta este plină de gânduri negative și vezi mereu partea rea a lucrurilor, aceste lucruri îți blochează norocul. Dacă stai și te gândești că norocul vine din naștere și că numai unii oameni îl pot avea, atunci ești proprietarul unei atitudini negative care sperie acest noroc.

Îți irosești energia fără rost

Norocul îi însoțește pe cei plini de energie și nu pe cei storși ca o lămâie. Dacă vezi că norocul stă departe de tine, s-ar putea să îți irosești energia pe următoarele lucruri:

Obiceiuri proaste. Aici intră mai multe categorii, nu numai viciile, este vorba și despre lene, alimentație nesănătoasă și certuri. Toate acestea îți iau puterea. Ideea este că îți consumi energia pe ceva care nu te face mai puternic, ci, dimpotrivă, te face să decazi mai mult.

Comunicarea cu persoane toxice. Vorbim despre vampiri energetici, manipulatori și alte persoane care profită de bunătatea ta. Oamenii pot fi cruzi și lipsiți de rușine, așa că încearcă să te îndepărtezi de persoanele care te seacă de energie după ce porți o discuție cu ele. În această categorie intră, de asemenea, și dușmanii sau oamenii invidioși.

Scopuri greșite în viață. Aici este vorba de situațiile în care oamenii încearcă să facă bani, dar nu sunt fericiți. Atunci când mergi la un serviciu care nu îți place deloc, acest lucru te demoralizează total și în cele din urmă îți ia tot norocul.  Trebuie să găsești un loc de muncă unde te duci cu plăcere, chiar dacă salariul este puțin mai mic. Numai în acest fel vei putea fii fericit.

Nu există armonie în casa ta

Casa noastră trebuie să fie locul în care ne simțim cel mai bine. Acasă ne încărcăm cel mai mult și cel mai bine cu energie vitală. Dacă apartamentul sau casa ta este lipsită de curățenie și ordine, viața ta va fi inevitabil plină de eșecuri.

Aici este vorba despre prezența unui număr mare de lucruri vechi, electronice sparte și nefuncționale, gunoaie. De asemenea, praful poate avea un efect negativ. Dacă există mult praf în casă, acesta trebuie îndepărtat cât mai curând posibil.

Nu ai grijă de sănătatea ta

Dacă nu ai grijă de sănătatea ta, nu faci puțină mișcare și nu ai o alimentație corectă, viața ta va începe să se degradeze, iar necazurile vor deveni ca un oaspete nepoftit. De asemenea, somnul joacă un rol foarte important, trebuie să te odihnești destul și să asculți de nevoile corpului tău.

Mulți oameni se epuizează din punct de vedere fizic și psihic doar ca să câștige mai mulți bani. Surmenajul este principalul inamic al productivității și al norocului. Când o persoană încetează să se îngrijească de sănătatea sa, chakrele sale se închid și norocul dispare.

Ești invidios

Invidia si resentimentele sunt cele mai periculoase doua sentimente pentru fiecare dintre noi. Ele alungă norocul, fără a-i oferi șansa să revină. Dacă suntem invidioși, ne otrăvim biocâmpul, iar astfel ne dispare buna dispoziție. Resentimentele ne fac același lucru, dar îi alungă și pe oameni de lângă noi.

Dacă îți dorești cu adevărat, poți să alungi sentimentele de invidie și resentimentele din viața ta și să dai voie norocului să se întoarcă. Trebuie doar să îți impui acest lucru, iar în cele din urmă vei reuși.

Nu îți asumi responsabilitatea pentru faptele tale

Dacă dai vina pe toți cei din jurul tău pentru eșecurile tale, atunci nu o ai niciodată noroc în viață. Doar acei oameni care își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor și pentru propriul destin pot realiza cu adevărat ceea ce își doresc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!