TOP 10 de lucruri din casă care atrag norocul și 10 lucruri care îl resping

TOP 10 de lucruri din casă care atrag norocul și 10 lucruri care îl resping

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in LifeStyleSpiritualitateSuperstitii

Fiecare persoană visează să atragă norocul, indiferent dacă crede în superstiții sau nu. Să vorbim despre lucrurile care ne pot umple casa cu energie pozitivă și despre ce lucruri poartă energie negativă. Nu trebuie să porți peste tot o amuletă cu tine, pentru că în jur sunt multe obiecte care atrag succesul. Vă sugerăm să vă familiarizați cu lista de astfel de lucruri.

Care sunt lucrurile care atrag norocul?

1. Acordați atenție culorii ușii de la intrare

Cei care au ușa de la intrare la casă orientată spre sud sunt foarte norocoși, deoarece conform legilor Feng Shui, această locație este considerată corectă. Un element remarcabil al decorului este culoarea roșie, oaspeții și trecătorii îi vor acorda întotdeauna atenție. Din cele mai vechi timpuri, o ușă vopsită în roșu a fost considerată un element care atrage norocul și alungă spiritele rele.

2. Lenjerie de pat confortabilă

Așternutul este la fel de important, deoarece cu ajutorul lui puteți crea o atmosferă confortabilă în casă. Textilele de bună calitate realizate din materiale naturale (bumbac, in, mătase) oferă întotdeauna o senzație de calm și liniște. Lenjeria sintetică are proprietăți opuse, atrage unde de energie negativă.

3. Figurine și tablouri cu elefanți

Elefanții sunt animale uriașe și puternice, simbolizând devotamentul, perseverența și înțelepciunea. Este suficient să așezi mai multe tablouri cu elefanți în casă pentru a elimina energia negativă.

4. Flori naturale

Florile sunt întotdeauna plăcute ochiului, așa că experții în feng shui recomandă să umpleți cât mai des vaza pentru a atrage succesul. Însă trebuie menționat că este mai bine să refuzați florile cu spini și nu trebuie să lăsați flori uscate în casă. Se crede că buchetele „uscate” atrag eșecuri în viața personală, probleme financiare și de sănătate.

5. Tămâie

Pentru a umple casa cu o aromă plăcută, mulți oameni folosesc tămâie. Aromaterapia are proprietăți minunate, cu ajutorul aromelor îți poți îmbunătăți sănătatea, precum și să atragi energie pozitivă în casa ta. Dacă ți se pare că toate planurile tale se prăbușesc, îți recomandăm să faci aprovizionare cu uleiurile aromatice și bețișoarele de lemn preferate. Creând o compoziție simplă cu parfumul tău preferat, te poți calma și relaxa.

6. Fructe proaspete

Probabil știi că dacă mănânci cel puțin un măr în fiecare zi, atunci nu va trebui să mergi la doctor. De asemenea, experții feng shui te sfătuiesc să ții mereu o farfurie cu citrice în casă, deoarece acestea atrag succesul.

7. Cristal

Cristalul are cea mai puternică energie, ca un magnet atrage succesul, fericirea și bunăstarea materială. Însă principala proprietate a cristalului nu este capacitatea numai de a atrage bani, ci și de a-i crește. Acest mineral ajută la evitarea cheltuielilor inutile de numerar, precum și la protejarea economiilor de furt.

Dacă doriți să sporiți efectul cristalului – puneți-l pe pervaz astfel încât să fie luminat de razele soarelui.

8. Potcoava

Potcoava, situată deasupra ușii din față, a fost întotdeauna considerată un simbol al norocului. Unii cred că potcoava trebuie să atârne cu capul în jos, se presupune că este singurul mod în care norocul nu va părăsi casa. Alții, dimpotrivă, cred că capetele potcoavei ar trebui îndreptate în jos, astfel încât norocul „să cadă” asupra oamenilor care trec pragul.

9. Oglinda

Se crede că oglinda este capabilă să atragă energia pozitivă. Cel mai bun loc din casă pentru a plasa o oglindă este zona în care s-ar reflecta o priveliște frumoasă, de exemplu, de la fereastră.

10. Apa

Dacă casa este situată în apropierea unui corp de apă, este considerată un mare succes, deoarece apa este un simbol al fericirii și al bogăției. Acei oameni care doresc să aibă succes pur și simplu au nevoie de o resursă de apă, dar dacă nu există niciun rezervor în apropierea casei sau o persoană locuiește într-un apartament, atunci cea mai bună opțiune este un acvariu sau să pui pur și simplu un castron frumos cu apă pe masă.

Care este puterea apei și cum să folosiți corect această resursă? Apa nu numai că atrage bunăstarea și îmbunătățește fluxul de numerar, ci purifică spațiul din jur. Poate servi ca o amuletă puternică, principalul lucru este să găsiți locul potrivit pentru apă în casă.

Care sunt lucrurile care aduc ghinion

Am enumerat mai sus lucrurile care atrag noroc și bunăstare materială, iar acum ne vom concentra pe acele lucruri care sunt înzestrate cu energie negativă și care pot provoca probleme de sănătate și financiare. Mai jos este o listă de lucruri „negative” de care este mai bine să scapi.

1. Orice lucru nefolositor și uzate

Articolele uzate trebuie scoase din casă, deoarece acţionează ca un magnet care atrage nenorocirea. Energia negativă se acumulează într-o casă aglomerată, așa că începe să scapi fără milă de lucrurile deteriorate din dulap, ziarele inutile, pantofii vechi, electrocasnicele sparte sau vasele crăpate. Crede-mă, când vei scoate tot „gunoiul” din casă, vei simți o ușurare extraordinară.

2. Fotografii vechi

Păstrați în casă doar acele fotografii care vă trezesc emoții pozitive. Dacă ai fotografii care îți trezesc amintiri triste sau sentimente de resentimente, scapă de ele.

3. Lucruri ale străinilor

Nu trebuie să păstrați lucruri care aparțin altor persoane. Astfel de articole nu vor aduce nimic bun, deoarece sunt încărcate cu energia altei persoane, uneori nu cea mai bună. Mai ales nu trebuie să acceptați drept cadou lucrurile unei persoane care nu mai este în viață pe care rudele le dau de pomană, aveți grijă de acest lucru.

Poți păstra doar acele articole care ți-au fost oferite cu intenții sincere bune, adică atunci când ești sigur că sunt înzestrate cu energie pozitivă.

4. Simboluri de bogăție deteriorate

Nu depozitați talismane de bani care au devenit inutilizabile. Astfel de lucruri nu vor aduce bunăstare materială, ci, dimpotrivă, vor provoca probleme financiare. Încercați să curățați amuletele de bani de praf și murdărie, asigurați-vă că sunt în stare perfectă.

5. Portofele uzate

Portofelele au capacitatea de a atrage fluxuri de numerar, dar dacă un portofel vechi uzat este păstrat în casă, acesta este un semn rău. Astfel de lucruri nu fac decât să reducă veniturile financiare. Dacă păstrezi portofelele vechi acasă, poți începe să ai probleme la locul de muncă sau se întâmplă adesea unele situații care presupun costuri mari.

6. Numerar

Încercați să înlocuiți bancnotele rupte, murdare și vechi cu altele noi, altfel nu le păstrați în casă.

7. Lucruri care au devenit inutilizabile

Dacă vrei să atragi succesul, trebuie să ai grijă de curățenia din casă. Aruncați hainele vechi, bureții, măturile tocite, găleți sparte și alte obiecte. Înlocuiește-le cu lucruri noi și vei simți cum se va îmbunătăți energia din casă.

8. Produse deteriorate

În mod surprinzător, produsele sunt, de asemenea, înzestrate cu energie pozitivă sau negativă. Nu depozitați produse stricate în frigider, scăpați fără milă de cerealele expirate și alte lucruri inutile. Dacă mâncarea se strică frecvent, cumpătați mai puțină.

9. Flori uscate și animale împăiate

Bineînțeles că printre noi sunt mulți cărora le plac animalele împăiate. Pentru unii le este foarte greu să se despartă de aceste obiecte, dar de fapt nu aduc niciun beneficiu, praful și energia negativă se acumulează pe suprafața lor, iar casa devine astfel plină de energie negativă. În cazuri extreme, puteți aloca o cameră separată pentru trofee, de preferință nu o cameră de zi.

10. Obiecte crăpate

Mulți oameni știu că nu este recomandat să depozitați vase crăpate acasă, și mai ales oglinzi. Orice fisură devine un fel de „ușă” pentru pătrunderea negativității. S-a spart o farfurie sau a crăpat ceașca ta preferată? Nici nu vă gândiți să le lăsați acasă, aruncați-le și cumpărați altele noi.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!