Tipuri de bărbați care trag femeile în jos

Tipuri de bărbați care trag femeile în jos

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 April 2024 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitatePsihologieRelatii

Fiecare fată visează la un prinț pe un cal alb. Însă nu sunt suficienți prinții pentru toate. Și realitatea dură le aduce pe femei alături de tipuri de bărbați care, prin natura lor, nu sunt capabili să-și facă partenerele fericite. Acești bărbați suferă de complexe, au un caracter slab și chiar anumite vicii.

Femeia, atunci când își caută un partener, tinde să se bazeze în totalitate (sau în mare parte) pe alesul ei. Ea se așteaptă ca iubitul să fie sprijinul ei, să fie acel „zid de piatră” în spatele căruia poate găsi adăpost în furtunile vieții. Fiecare femeie își imaginează în minte un partener de succes, puternic și calm, care să preia majoritatea greutăților. Dar oare realitatea corespunde așteptărilor doamnelor?

7 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți legi viața

Este un fapt bine cunoscut că unii bărbați nu sunt doar o sprijin, dar de asemenea își sabotează inițiativele femeilor și le trag în jos cu ei. Cine sunt acești bărbați? Iată 7 reprezentanți tipici.

1. Veșnicul cârcotaș

Îi este foarte greu să trăiască. Lui personal. Pentru că destinul crud, invidioșii, circumstanțele (lista poate continua la infinit) nu îi dau posibilitatea să își realizeze planurile mărețe, să își exploateze oportunitățile și să își descopere talentele. Dispune de un arsenal bogat de scuze și justificări, doar pentru a evita să muncească sau să ia decizii serioase. Este puțin probabil ca un astfel de subiect să își poată face partenera fericită.

2. Petrecărețul, risipitorul de vieți

Trăiește distrându-se. Fără să se gândească la lucruri serioase. Și despre relații – de asemenea. Poate pentru el relația voastră este doar un episod într-o serie de ani petrecuți cu ușurință. Banii nu stau în buzunarele unui astfel de „personaj”, apar și datorii mari. Un astfel de om nu este capabil să asigure o bază solidă a căsătoriei.

3.Pesimistul cu un „buchet” de complexe

Suferă de o serie de complexe, care s-au format încă din copilărie. Este indecis și nu este sigur pe sine. Nu este exclusă prezența unei fobii, de exemplu, frica de zboruri aeriene sau claustrofobia. Nu îi place să părăsească zona de confort calmă și familiară. Lângă un asemenea tip poate rezista doar o femeie pregătită să preia funcțiile de lider și, în același timp, de psihoterapeut. Totuși, există un risc pentru femeie de a se scufunda în același pesimism profund.

4. Amatorii de băuturi

Nu este un secret că mulți bărbați consumă băuturi din când în când. Pentru unii, consumul de băuturi este pur și simplu o normă de viață. Alături de un astfel de partener, o femeie poate să deguste un pahar sau două pentru ai ține companie. Important este să nu devină un obicei. Deoarece organismul femeii este construit altfel, și efectul băuturii asupra ei este mai dăunător decât asupra bărbaților.

5. Adeptul stabilității

Este captiv în stereotipuri că toți ar trebui să fie mai mult sau mai puțin egali, că banii mulți pot fi câștigați doar în mod necinstit. Pentru un astfel de bărbat este mai ușor și mai convenabil să creadă că un loc de muncă stabil, de încredere, cu un salariu microscopic, este cea mai bună opțiune de viață. Astfel de tipi sunt predispuși să se exprime negativ despre cei care au reușit. Ei iubesc să repete: „Și înainte toți trăiau așa, și nimeni nu se plângea!” sau „De unde are el o mașină atât de scumpă?” Acest adept al stabilității poate oferi iubitei sale doar visuri despre miracole și justiție universală.

6. Jucătorul cronic

Este un tip de bărbat pe care probabil că nu l-ați aproba ca ginere pentru fiica dvs., este jucătorul pe bani. Pasiunea pentru jocurile de noroc este vicleană și nu aduce nimic bun. Ea amenință să arunce bărbatul și familia lui în adâncurile vieții. Datoriile și creditele sunt companioni constanți ai acestor persoane. Iar viața alături de un bărbat-jucător este destul de periculoasă.

7. Susținătorul ideilor proaspete

Acest bărbat tot timpul își inventează variante de succes pentru a câștiga bani. Într-un anumit sens, este un visător: zvâcnește cu idei despre cum să deschidă o afacere extrem de profitabilă și să câștige un profit frumos. Asemenea „afaceriști” pot investi ușor și fără să gândească toate economiile lor (sau cele familiale) într-o afacere, sortită eșecului de la început. Dar aceasta nu îi descurajează, și continuă să experimenteze cu teorii financiare, punând în pericol bunăstarea membrilor familiei lor.

Femeia, în dragostea ei, abnegația și strădania de a păstra relația cu orice preț, este gata să facă multe compromisuri. Dacă lângă ea este un bărbat care o trage în jos, acest lucru poate să se termine destul de trist. Alegeți-vă „partenerii corecți” de viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!