Tine cont ca lumea incepe de la tine, tu esti pe primul loc! Un om impacat cu sine binecuvanteaza tot ce atinge, pentru ca el atinge cu iubire!

Tine cont ca lumea incepe de la tine, tu esti pe primul loc! Un om impacat cu sine binecuvanteaza tot ce atinge, pentru ca el atinge cu iubire!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2020 in De Suflet

De cand ne nastem incepem sa calatorim, ori spre noi, ori cat mai departe de noi…

Initial suntem perfecti, venim pe lume fara a sti ce inseamna “trebuie”, fara credinte limitative, fara exemple de viata. Suntem conectati la Sursa, la intreg universul, la marele Tot. Venim sa traim o frumoasa experienta, intr-un spatiu in care cunoastem cumva intuitiv ca vom fi liberi, ca vom trai viata, iubirea si binecuvantarea Pamantului Mama pana la cea mai inalta vibratie.

Ne prindem ca intr-un joc fara sfarsit, ca intr-o hora in care toti dansatorii trebuie sa faca aceiasi pasi. Cei ce se misca instinctiv sunt dati afara, dar daca dansul lor devine arta, sunt invitati in mijloc, unde se misca fara reguli-dansul natural.

Nu ne invata nimeni sa traim dupa cum simtitm, ci dupa cum trebuie. Insa ne vine randul sa invatam pe altii si ar fi bine sa ne ascultam inima si sa ne indrumam urmasii sa traiasca acolo, in acele locuri unde le este sufletul.

Mi se intampla de multe ori sa intalnesc oameni care sunt captivi in labirinturile iluziilor mentalului si ii intreb despre ceea ce simt cu adevarat….insa dansul acesta in care ne prindem cu totii la un moment dat ni se transforma intr-o adevarat realitate, ne identificam cu el, simtim ca nefericirea ne este naturala, dar nu este asa. Fericirea incepe cu decizia de a fi fericit, tine doar de alegere.

Alege sa fii iubire, sa fii viata, sa fii bucurie in calea celorlalti si nu vei mai avea timp de nefericire, vei deprinde noi obiceiuri, mai ales, obiceiul de a fi fericit. Noi traim intr-o societate in care suntem obisnuiti sa fim nefericiti, suntem invatati ca viata este grea si ajungem sa ne simtim vinovati daca ne este mai bine decat altora.

Totul pleaca de la individ. Avem tendinta de a spune ca lumea nu se va schimba daca tu te schimbi, dar tocmai de la tine incepand se schimba lumea!

Te intrebi cum poti schimba lumea?

Energia ta vie, zambetul tau, lumina chipului tau, caldura imbratisarilor tale, cuvintele tale mangaietoare, puterea ta de a ierta, pot schimba starea unui alt om.

Apoi, un om intr-o stare de fericire, de iubire, va lua mereu decizii in favoarea tuturor, pentru ca iubirea dezumfla egourile inflamate.

Daca tot atingi oameni, lucruri, vietati in viata ta…atinge-le cu iubire! Cand simti sa faci rau fizic, verbal sau de orice alta natura, ia-ti timp…ai nevoie sa te ierti, ai nevoie sa faci pace cu toate laturile sufletului tau.

Un om impacat cu sine binecuvanteaza tot ce atinge, pentru ca el atinge cu iubire! Daca te simti o victima, esti o victima…esti victima propriei mentalitati.

Esti viata, esti iubire, esti co-creator al propriei realitati!

Comporta-te cu fiecare om care apare in calea ta ca si cand ar fi un alt tu. Pentru ca fiecare intalnire iti prezinta o alta fata a ta…asa se explica comportamentul diferit pe care il adopti in functie de persoana cu care te intalnesti. Fiecare interactiune scoate la iveala cate o mica parte din tine.

Ideea este simpla: Accepta fiecare om din viata ta fara a-l judeca, iar daca ceva nu iti place la el, coboara in centrul inimii tale, da-ti intalnire cu tine si vezi ce anume nu ai acceptat din interiorul tau.

Oamenii se intalnesc dintr-un anumit motiv si se despart atunci cand nu mai au nimic pe invatat unul de la celalalt…spre evolutia reciproca!

Viata este plina de surprize placute! Mereu ne pregateste exact ceea ce avem nevoie. Universul raspunde gandurilor si sentimentelor noastre, de aceea oamenii care traiesc in armonie de sine atrag in viata lor doar armonie!

Cu cat oferi mai multa iubire, cu atat mai multa iti ramane…

Fii tu asa cum simti sa fii! Elibereaza-te de frici, ingrijorari si de captivantele convingeri limitative. Da-ti voie si da-te din calea ta! Lumea incepe de la tine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!