Testul fazelor lunii: Alege un clar de lună sub care ți-ar plăcea să te plimbi și descoperă ce ascunde inima ta

Testul fazelor lunii: Alege un clar de lună sub care ți-ar plăcea să te plimbi și descoperă ce ascunde inima ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2020 in Teste de Personalitate

Luna este un semn magic și misterios care poate defini cel mai bine aspectele importante din viața și personalitatea ta.

Uită-te atent la imaginea de mai jos care îți arătăm luna în 6 faze diferite. Alege-o pe cea care te inspiră cel mai mult, apoi află ce caracteristici ale personalității îți dezvăluie aceasta!

Luna #1: Realizare.

Poți fi descrisă drept o persoană energică, optimistă, cu multă încredere în sine. Trebuie să fii mai tolerant cu tine, pentru că în final poți deveni cel mai strict judecător al tău

Luna # 2: Creativitate.

Puteți fi descris ca o persoană cu stabilă, amabilă, sentimentală, care iubește să se bucure de lucrurile simple. Nu îți place să ca cei din jur să te streseze și vrei să primești ceea ce oferi: dragoste și înțelegere.

Luna # 3: Energie.

Poți fi descris ca o persoană curajoasă, care caută încredere și are un caracter puternic. Ești omul pe care se pot baza cei din jur atunci când au nevoie de ajutor, pentru că ai o inimă curată și sinceră.

Luna # 4: Compasiune.

Ești condus de o mare dorință de a face fapte bune și de a ajuta oamenii. Ești cu siguranță o persoană foarte amabilă care se concentrează de obicei pe satisfacerea nevoilor altor oameni.

Nu vă odihniți suficient și adesea nu vă faceți timp pentru a vă satisface propriile dorințe, nevoi și cerințe.

Luna # 5: Căutare.

Puteți fi descris ca o persoană cultă, nobilă, care își arată adesea curiozitatea. Vrei să știi mereu ce se întâmplă, îți place să fii la curent cu noutățile și să ajuți lumea cu informațiile pe care le ai. Nu îți plac bârfele și nici persoanele care plimbă vorba.

Creierul tău este de obicei un vârtej de idei și, din acest motiv, suferi uneori de insomnie și stres.

Luna # 6: Calm.

Puteți fi descris ca o persoană răbdătoare care apreciază foarte mult calmul (în unele cazuri preferați tăcerea absolută) și se bucură de lucrurile simple ale vieții. Îți place să petreci timp cu familia sau prietenii în parc, să vizitezi mici locuri confortabile pentru a te relaxa.

Ai un suflet bun și curat, și din cauza asta ai avut de suferit mereu, pentru că lumea încearcă să profite de tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!