Terapia cu biorezonanță ajută la tratamentul a 1500 de boli

Terapia cu biorezonanță ajută la tratamentul a 1500 de boli

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 February 2021 in SanatateSfaturiStiinta

Dacă mergem la spital, medicii tratează doar motivul internării noastre. Dacă avem o durere de cap, doar efectul de durere se vindecă, nu și cauza, dacă avem o problemă cu privire la rinichi, luăm pastile pentru ei dar, uneori, problema se află în altă parte.

Pentru a avea o imagine completă a sănătății, dispozitivele moderne de biorezonanță pentru diagnostic și tratament ne ajută. Ce se întâmplă în așa-numitul cabinetul de medicină cuantică, explică terapeutul bioenergetic Adrian Sima.

Diagnosticarea într-un minut răspunde la multe întrebări

Dispozitivul de diagnosticare a biorezonanței scanează corpul timp de 60 de secunde. Pacientul ține sonda dispozitivului în mână, care trimite impulsuri speciale către corp, iar acestea raportează starea organe și sistemelor nervoase introducând informațiile în software-ul computerului pentru procesare.

„Acest dispozitiv este o dezvoltare ruso-americană și a fost folosit în zborurile din spațiu pentru a monitoriza sănătatea astronauților. Aceștia sunt testați în fiecare oră pentru a vedea dacă au abateri în indicatorii de sănătate. Dispozitivul arată starea de sănătate a corpului cu o precizie de 90%. Detectează glicemia crescută, numărul total de globule din sânge, afecțiunea rinichilor, ficatul și chiar oferă o imagine energetică ”, explică Adrian S., terapeut bioenergetic.

Data nașterii, greutatea și înălțimea sunt introduse în computer pentru a calcula cât mai exact datele iar rezultatele sunt gata imediat.

Dispozitivul afișează în roșu indicatorii din afara normei, în galben – atunci când situația nu este prea bună, în albastru și verde – totul este în regulă.

Arată secvențial starea inimii, intestinelor, pielii, creierului, bilei, pancreasului, rinichilor, plămânilor, oaselor, grăsimilor din sânge, organelor genitale, elasticității vaselor de sânge, indiferent dacă există colesterol ridicat, acid uric, gradul de emoționalitate, impactul radiațiilor electromagnetice ale telefonului mobil, arată elementele și vitaminele care lipsesc, starea sistemului imunitar, nivelul endorfinelor.

Aparate pentru tratament

Există, de asemenea, un dispozitiv de terapie prin biorezonanță care ajută la tratarea a 1.500 de boli. Singurul lucru pe care îl face pacientul este să țină cele două sonde și să stea așa 40 de minute.

Aparatul funcționează pe principiul că fiecare organ are propriul său câmp electric. Când câmpul unui organ este întrerupt, organul se îmbolnăvește. Însă atunci când este setat un program adecvat pentru acel organ și i se aplică vibrația corectă, acesta se vindecă.

Câteva dintre problemele pe care dispozitivul le ajută sunt: ​​acnee, alcoolism, angină pectorală, astm, elimină alunițele, care sunt o boală fungică, boala Meniere, boli ale sistemului nervos, bronșită, inflamație articulară, gastrită, bâlbâială, cefalee, dismenoree, constipație , boală ovariană, epilepsie, lupus.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!