Te-ai gandit ca numarul tau de telefon iti poate influenta viata? Iata ce spune numerologia despre asta!

Te-ai gandit ca numarul tau de telefon iti poate influenta viata? Iata ce spune numerologia despre asta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in Numerologie

Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie unica specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific.

Fiecare numar cu care venim in contact intr-un mod repetat are o influenta specifica asupra noastra. Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie a sa specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific. Mai mult, fiecare numar de telefon are o semnificatie aparte. Se poate intampla ca vibratia numarului de telefon sa nu se preteze intotdeauna la vibratia pe care o aduc. Se poate intampla ca numarul de telefon sa nu fie intotdeauna favorabil si sa te influenteze intr-un mod neproductiv, atragand prin vibratia sa negativa alte vibratii negative.

Daca vrei sa afli ce semnificatie are numarul tau de telefon si cum te influenteaza vibratia acestuia, te invitam sa citesti articolul de mai jos. Poti afla care este cifra reprezentativa pentru numarul de telefon si ce influenta are aceasta asupra ta folosindu-te de modulul urmator:

Nu trebuie sa-ti introduci numarul de telefon complet, ci doar ultimele cifre, acestea fiind considerate drept cele mai reprezentative. Asadar, introdu in acest modul numele complet si ultimele 4 cifre ale numarului de telefon.

De asemenea, poti face calculul si singura, folosindu-te de ultimele patru cifre care formeaza numarul de telefon. Aduni ultimele 4 cifre pana cand obtii un numar intre 1 si 9. Daca rezultatul este format din doua cifre, le aduni inte ele pana cand obtii una singura. Cifra obtinuta reprezinta vibratia numarului tau de telefon si iti poate spune daca numarul tau de telefon este favorabil pentru tine sau nu si in ce fel te influenteaza.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 1

1 are o influenta puternica asupra ta, aducand tarie interioara, capacitatea de a-i influenta pe ceilalti, dar si incapatanare, egoism, o oarecare lipsa de sensibilitate. 1 este un numar favorabil pentru persoanele practice si rationale, pentru cele care s-au nascut cu simtul afacerii si al proprietatii. 1 influenteaza pozitiv traseul profesional, actiunile, activitatile si afacerile. Nu este un numar benefic pentru persoanele singure care doresc sa isi cunoasca sufletul pereche.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 2

Spre deosebire de 1, 2 este un numar incarcat de romantism, fiind potrivit persoanelor sensibile, diplomate, calme, dar si celor care doresc sa cunoasca persoana potrivita. Acest numar aduce o oarecare vulnerabilitate in ceea ce priveste deciziile si hotararile. 2 nu este potrivit personelor vulcanice si impulsive, celor care se afla intr-o pozitie de autoritate, celor care lucreaza in domeniul vanzarilor sau sau in sectorul economic si preiau pe umerii lor responsabilitati mari.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 3

3 presupune creativitate, atractie pentru frumos si estetic, pasiune pentru arte si de aceea acest numar va exercita o vibratie pozitiva asupra personalitatilor artistice, pictorilor, muzicienilor, sculptorilor, scriitorilor, asupra celor care lucreaza in domenii creative. 3 aduce noutate, inedit, talent, originalitate, inspiratie si motivatie si face ca persoanele influentate de el sa manifeste atractie si magnetism asupra celor din jur. Vibratia lui 3 nu se preteaza oamenilor cerebrali si temperamentelor puternice, autoritare.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 4

4 este un numar potrivit pentru persoanele stabile, analitice si constiincioase, cu un simt puternic al realitatii si al raspunderii. Vibratia lui este benefica pentru cei care lucreaza cu bani si cifre, pentru cei care activeaza in domeniul bancar sau pentru cei preocupati de statutul, reputatia si pozitia lor sociala. 4 nu este atat de benefic individual pentru cei cu vocatii artistice sau de pedagog precum este pentru familiile cu membri numerosi.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 5

5 este un numar al schimbarii, al aventurii si al neconventionalului. Neprevazutul joaca un rol important in viata ta. Evenimentele se succed cu rapiditate in viata ta, iar stabilitatea pare de multe ori un lucru catre care ai cu greu acces. Autodisciplina este un cuvant pe care il inveti mai ales la maturitate. 5 este un numar care influenteaza favorabil calatoriile si experientele de viata, dar si persoanele individualiste, care iubesc libertatea. 5 nu este la fel de favorabil si pentru familii sau pentru cei care se lasa angajati in dependente de orice tip.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 6

6 este unul dintre cele mai benefice numere pentru familii. El implica afectiune, protectie, caldura, generozitate si lipsa de egoism. Daca ti-ai intemeiat o familie si esti genul de persoana atasata de casa si de tot ceea ce tine de domestic si comunitatea familiala, atunci 6 este numarul tau protector. El favorizeaza conexiunile emotionale intre persoane, respectul si atasamentul. In acelasi timp insa, 6 atrage dupa el cuvintele rele si calomnierea si de aceea este bine sa va feriti de el daca va invartiti intr-un mediu de afaceri sau daca sunteti single.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 7

Vibratia lui 7 are in vedere in primul rand libertatea de natura intelectuala, libertatea la nivel ideatic, libertatea opiniei, libertatea gandirii. 7 favorizeaza educatia, intelepciunea, procesul de invatare si de asimilare a cunostintelor Protejeaza de asemenea buna functionare a mintii. 7 este in special un numar benefic pentru savanti, oameni de stiinta, cercetatori si exploratori. Vibratia lor este negativa in ceea ce priveste chestiunile comerciale.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 8

8 este un numar pozitiv in general, insa influenta sa pozitiva maxima este exercitata in afaceri, politica si finante, in tot ceea ce inseamna chestiuni materiale. 8 are capacitatea de a atrage prosperitate, bani, abundenta si renume. 8 este favorabil persoanelor ambitioase, setate asupra carierei si asupra ascensiunii lor profesionale si materiale. 8 este favorabil persoanelor care nu se dau batute pana cand nu isi ating obiectivele. Atentie insa! Acest numar nu este la fel de prielnic persoanelor idealiste, care urmaresc in primul rand sa evolueze spiritual, si apoi material.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 9

In numerologie, 9 este opusul numarului 8 si are in vedere compasiunea, idealismul, viziunea, toleranta, generozitatea, nobletea sufleteasca si binele celorlalti. 9 este excelent pentru persoanele preocupate sincer de imbunatatirea lumii, de cei preocupati sa vindece, sa aduca alinarea in suferintele celorlalti, sa aline intr-un fel suferintele celorlalti (medici, cei implicati in actiuni de voluntariat sau actiuni umanitare, filozofi, poeti, avocati, etc). 9 nu este insa la fel de benefic si pentru cei care urmaresc imbogatirea si luxul material.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!