Superstiții despre ceasuri: unde poți și unde nu le poți agăța în casă

Superstiții despre ceasuri: unde poți și unde nu le poți agăța în casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2020 in SfaturiSpiritualitateSuperstitiiViata

Toată lumea are ceasuri în casă, dar nu toată lumea știe că ceasurile nu pot fi puse oriunde, pentru că pot aduce ghinion. Ceasurile sunt considerate mistice, la fel ca oglinzile, așa că, la fel ca în cazul oglinzilor, există locuri în care nu este indicat să le pui.

Iată locurile în care nu este bine să pui ceasul:

Ceasul nu trebuie pus pe hol, lângă ușa de la intrare, pentru că nu este bine să atragă imediat atenția atunci când intri în casă. Dacă îl pui pe hol, se va crea un dezechilibru energetic, iar membrii familiei sau cei care intră în casă se vor simți inconfortabil.

Nu este bine să pui un ceas care ticăie în dormitor. Energia acestei camere nu ar trebui să fie deranjată de  mecanismul zgomotos al ceasului, deoarece îi va tulbura somnul și îi va produce coșmaruri persoanei care doarme. Pentru dormitor trebuie să alegi un ceas mic cu mecanism silențios.

Nu este bine să pui un ceas mare în camera copiilor, deoarece va crea o energie de anxietate care dăunează minților în dezvoltare. Sunt recomandate ceasuri mici rotunde, cu un mecanism silențios, astfel încât copiii să  trăiască în armonie cu ei înșiși.

Ceasurile stricate nu trebuie ținute în casă . Un timp afișat incorect sau absența acestuia strică echilibrul energetic și indică faptul că nu există loc pentru fericire în casă. Un astfel de articol trebuie aruncat sau reparat astfel încât ceasul să funcționeze și să arate ora corectă.

Iată ce beneficii îți aduce ceasul în funcție de poziția geografică

Dacă agăți ceasul în partea de vest a casei, poziția ceasului va fi benefică pentru cei care sunt implicați în orice fel de activitate din domeniul creativ. Energia ceasului te va inspira și va ajuta să vi mereu cu idei noi pentru proiectele tale.

Agățând ceasul în partea de sud a casei, poți obține rapid prosperitate și faimă. Un design strict și elegant te va ajuta să te concentrezi pe afaceri și să aduci schimbări pozitive în viață, precum și să atragi succesul.

Cei care au nevoie de dragoste și armonie reciprocă în familie ar trebui să atârne ceasul în partea de nord a casei. În acest fel te vei bucura de o viață liniștită, fără conflicte sau scandaluri.

Partea de est este cel mai bun loc de pus ceasul dacă proprietarul casei vrea să scape de diferite problemele de sănătate. Datorită energiei ceasului, durerile de cap și afecțiunile vor dispărea mult mai repede.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!