Sufletele pereche. Cine sunt ele și cum să le recunoști?

Sufletele pereche. Cine sunt ele și cum să le recunoști?

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 August 2023 in Spiritualitate

Am scris deja despre faptul că, în perioada dintre vieți, sufletul se află în anumite grupuri spirituale. De obicei, acestea sunt sufletele noastre pereche. Bineînțeles, nu pot fi toți membrii grupului, ci doar unii dintre ei – cei cu care suntem cel mai strâns legați și cu care trecem cel mai des prin experiențele noastre terestre.

Numărul de astfel de suflete pereche poate fi diferit. Unele persoane pot avea 4-5, în timp ce altele pot avea 25-30, de exemplu. Pe parcursul existenței noastre pe Pământ, ne întâlnim cu ele în diverse circumstanțe, planificate chiar dinainte să ne naștem.

Aceste suflete pereche nu sunt întotdeauna membri apropiați ai familiei – soți, soții, părinți, copii, etc. Ele pot fi prieteni, colegi de muncă și chiar cunoștințe întâmplătoare. În același timp, partenerii de viață, de exemplu, nu sunt întotdeauna suflete pereche.

Totul este individual. Însă întâlnirea cu sufletul pereche este planificată încă de dinainte de venirea pe Pământ de către sufletele noastre și întotdeauna are un sens, o încărcătură evoluționară pentru creșterea și dezvoltarea sufletului.

Întotdeauna există o sarcină specială pe care trebuie să o rezolvați împreună cu sufletul pereche într-o anumită etapă a vieții voastre. Odată ce momentul acesta sosește, întâlnirea planificată are loc.

Dar, odată ce sarcina este îndeplinită și “planul” este pus în aplicare, “echipa” sufletelor pereche poate să se despartă. Ele pot rămâne împreună, dar pot și să se îndepărteze și să urmeze propria călătorie liberă.

Cum puteți determina că cineva din jurul vostru este un suflet pereche?

– Simțiți imediat o bătaie mai puternică a inimii și o dorință uluitoare de a fi aproape de acea persoană.

– Aveți senzația că îl cunoașteți deja.

– Nu ați interacționat niciodată cu acea persoană, dar aveți impresia că sunteți la curent cu toată viața ei.

– Puteți să vă dați seama ușor cum se simte în momentul de față și la ce se gândește.

– Simțiți o atracție irezistibilă pentru acea persoană și vreți să petreceți cât mai mult timp împreună.

– Aveți sentimentul subtil că, odată ce acea persoană va intra în viața voastră, ceva nou și semnificativ va avea loc în viața voastră, capabil să influențeze în mod substanțial cursul evenimentelor viitoare.

– Vă simțiți foarte bine și confortabil în prezența acelei persoane și nu doriți să întrerupeți vreodată contactul cu ea.

– Vă înțelegeți unul pe celălalt doar din priviri, nici nu mai este nevoie de cuvinte.

– Acea persoană vă este apropiată, indiferent de distanță, principii de viață, vârstă și diferite obstacole ale vieții.

Toate acestea pot fi ușor explicate. Sufletele pereche, de regulă, au reîncarnat împreună de mai multe ori, au experimentat diverse aspecte ale relațiilor și au învățat diverse lecții, acumulând o experiență comună prețioasă.

Asta nu se întâmplă întotdeauna în fiecare viață. În unele vieți, vă întâlniți cu anumite suflete pereche, în celelalte – cu altele. De altfel, aceste relații nu sunt mereu perfecte, pot exista atât momente bune, cât și momente mai puțin bune. Totul depinde de lecțiile pe care ați planificat să le parcurgeți împreună.

Puteți recunoaște sufletele pereche din viața voastră? Cine sunt ele? Spuneți-ne în comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!