Suflete care slujesc întunericului… verifică dacă ești unul dintre ele

Suflete care slujesc întunericului… verifică dacă ești unul dintre ele

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2024 in Spiritualitate

Fiecare dintre noi apare inițial pe lume dintr-o sursă de lumină pură și strălucitoare. Asemenea unui diamant, sufletul fiecărui om este perfect curat, cu condiția să nu fie umbrit de întuneric.

Dacă plasezi un diamant pur în apă, apa va rămâne transparentă, iar diamantul nu va fi vizibil în ea. Cu alte cuvinte, este atât de pur și transparent încât privind lumea sau alte obiecte prin el, acestea nu vor fi distorsionate, ci vor arăta așa cum sunt în realitate.

Cu toate acestea, diamantele pot avea grade diferite de puritate. Diamantele mai puțin pure pot avea o ușoară nuanță, de exemplu, galbenă, deoarece nu sunt atât de pure în interior și distorsionează imaginea realității. Atunci lumea este văzută prin el ca printr-o lentilă distorsionată. Aceasta este o comparație asemănătoare cu oamenii și sufletele lor.

Ochii dezvăluie totul despre suflet

Ochiul este oglinda sufletului, prin intermediul căreia se manifestă ceea ce avem în interior. Poți înțelege multe despre o persoană doar prin ochii săi. La unii, aceștia strălucesc ca diamantele cu lumina pură a sufletului, la alții, au devenit opaci, la alții, radiază durere. La unii, întunericul este atât de adânc încât vrei să-ți îndepărtezi privirea de la ei cât mai repede. Întunericul este foarte insidios.

Foarte puțini dintre cei care îl poartă în interiorul lor pot să-și dea seama de asta. O persoană ar fi ofensată și nu ar crede că hrănește întunericul dacă i s-ar spune asta direct. Totuși, acest lucru este periculos în primul rând pentru ea însăși. Pentru că toți cei care slujesc întunericului sunt donatori energetici ai unei puternice entități întunecate.

Dacă o persoană își conștientizează predominanța laturii întunecate în interiorul său, atunci transformarea sa este inevitabilă și nu va mai fi la fel ca înainte, cu condiția să aleagă conștient lumina drept misiune a sufletului său. Haide să verificăm dacă slujești întunericul sau lumina în lumea ta sau în jurul tău.

IAV, PRAV, NAV

Strămoșii noștri știau că există 3 lumi. Lumea Iavi este lumea reală, lumea în care trăim cu toții, lumea Pravi este lumea luminii și a Divinului, iar lumea Navi este subterană, lumea demonilor, a spiritelor și a entităților întunecate. Ultima este cea mai interesantă. De ce? Pentru că acum nu mai trăiește sub pământ, ci pe el! Trăiește în mulți oameni. “Cum e posibil?”, ați putea întreba.

Să vă povestesc despre cele 5 niveluri de conectare a unei persoane la astralul inferior. Oameni care sunt donatori energetici pentru entitățile întunecate. Uitați-vă la aceste niveluri și, dacă nu vă regăsiți pe voi înșivă, cu siguranță veți găsi pe cineva cunoscut acolo.

Nivelul 1 – Slujirea întunericului

Primul nivel este destul de simplu, nivelul fizic. Cei care trăiesc doar prin nevoile lor fizice și instincte nu s-au îndepărtat prea mult de lumea animală. Deviza lor de viață este: “Dacă am ce mânca, nu mă mai interesează nimic altceva.” Undeva în viețile lor anterioare, acești oameni, cel mai probabil, au murit de foame, așa că mâncarea este nevoia lor principală și sunt gata să facă orice pentru ea.

La această categorie, în manifestarea lor cea mai rea, când simt nevoia să-și satisfacă instinctul de bază, vor face exact asta. De aici vin relațiile haotice, alimentele ieftine și de proastă calitate, precum și diferitele dependențe. Nu trăiește omul, cea mai înaltă creație a lui Dumnezeu pe Pământ, ci trăiește pentru corpul său.

Nu este nimic atât de rău în asta, nu toți pot atinge stelele, dar acești oameni sunt periculoși pentru ceilalți, pentru că în momentele când zahărul, făina sau orice altceva lipsește din magazine, știți cum se comportă..

Nivelul 2 – Înfometații de atenție

Cel mai probabil ai întâlnit și tu o astfel de persoană cel puțin o dată în viață, care nu se poate sătura niciodată de atenție, oricât de mult ar primi, tot nu este suficient. Acest tip de persoane nu sunt niciodată mulțumite, oricât de mult le-ai oferi, tot este prea puțin.

Nivelul 3 – Lumea invidiei și a egoismului

Acești oameni sunt invidioși pe toată lumea, egoiști de cea mai înaltă calitate, vampiri energetici. Invidia este principala lor trăsătură. Dorințele lor constau în a avea ceea ce au alții, dar niciodată nu vor recunoaște asta ei înșiși, pentru că poartă masca unui ,,om bun”.

Acest “om bun” se compară mereu cu alții și mereu în favoarea sa, urând pe alții pentru că au mai mult. Îi consideră pe toți niște nefericiți și nereușiți, inclusiv pe cei mai de succes, deoarece, în opinia lui, aceștia nu au meritat nimic din ce au.

Aspectul cel mai important pe care nu-l vor înțelege niciodată: invidia este un mod de a exprima propria ta incapacitate de a avea ceea ce îți dorești atât de mult.

Nivelul 4 – Veșnicii suferinzi

Pentru alții, viața este o alternanță de momente bune și rele. Pentru aceștia, viața este doar un șir negru, fără oprire și fără întrerupere. Sunt obișnuiți și iubesc să sufere, chiar dacă nu își dau seama de asta. Sunt foarte creativi și au un potențial uriaș, dar în loc să crească, își risipesc toată energia în suferința lor reală sau, mai degrabă, imaginară. Ei ard în infernul negativității lor și hrănesc cu suferința lor un număr mare de entități și demoni din astralul inferior.

Nivelul 5 – Regatul inimii de gheață

Oamenii care, într-o viață anterioară, au experimentat o durere sufletească foarte puternică. Trădarea, abandonul, umilința sau ceva care le-a cauzat o traumă psihologică enormă. Ca rezultat, au luat decizia de a nu permite nimănui să se apropie de ei. Fiecare persoană este ținută la distanță, iar să devii prietenul lor este aproape imposibil.

Ar putea să pară sociabili în ochii celor din jur, respectabili în societate, dar în sufletul lor există o interdicție asupra emoțiilor și sentimentelor, lipsa de încredere în oameni, ceea ce înseamnă că nu experimentează toate bucuriile vieții, nu își extind sfera de influență și sunt mereu într-o stare de tristețe și melancolie interioară.

Acum că ați aflat care sunt cele 5 niveluri de gândire și trăire ale oamenilor cu vibrații scăzute, v-ați regăsit într-unul din aceste puncte sau ați identificat vreo persoană cunoscută căreia i se potrivește unul dintre aceste puncte? Spuneți-ne în comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!