Image

Subconstientul tau actioneaza in mod automat, insa tu poti sa-l programezi sa actioneze asa cum doresti

Publicat de Patricia Esca pe 24 February 2019 in Dezvoltare Personala

Cand subconstientul tau este setat pe „automat”, fapt care stabileste destinul tau, aduce in viata ta evenimente, oameni de care ai si nu prea nevoie, atunci trebuie sa faci o „intelegere” cu el. insa ar fi fost perfect daca nu existau doua probleme. Iata care sunt ele:

Problema Nr. 1: nu stii ce „setari” ai

Ca sa intelegi, iti voi explica printr-un exemplu: Mihai are probleme cu fetele. ii este frica sa faca cunostinta cu ele. Daca totusi reuseste sa cunoasca pe cineva, atunci el se comporta in asa hal incat fetele fug din viata lui. insa, in acelasi timp, el sustine ca iata iata ceva se schimba in viata lui.

si mai departe lucrurile merg la fel de prost. Pentru ca el calca in fiecare zi pe aceeasi grebla. si daca ar fi fost o grebla reala ar fi avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a scapa de durerile de cap. insa eroul nostru este incapatanat. El nici nu vrea sa se analizeze pe el, sa-si analizeze comportamentul, gandirea, nu vrea sa faca vreo schimbare si sa rezolve aceasta problema.

Problema Nr. 2: Daca stii ca unele „setari” sunt gresite, atunci incerci sa le ignori si te prefaci de parca ele nici nu exista

Citeste si  Gandurile care te impiedica sa fii fericita! In primul rand uita ideea ca "De fiecare dată când ceva bun se întâmplă, urmează ceva rău"

inca un exemplu: L-am urmarit mult timp pe Mihai si am identificat anumite „setari” gresite in comportamentul lui care il impiedica sa-si gaseasca iubirea. I-am spus direct despre el. El, in loc sa asculte sfatul prietenilor, a luat pozitia de aparare si nu recunoaste ca responsabilitatea pentru esec sta, de fapt, pe umerii lui.

Daca unei persoane nu ii ajung bani, atunci subconstientul lui actioneaza gresit in tot ceea ce tine de bani. Daca are probleme de sanatate – subconstientul lui actioneaza gresit si aici. Tot ce ramane este sa gasim toate aceste „setari” gresite si sa le remaniem.

Exista metode verificate capabile sa indeparteze aceste deficiente. insa astazi este destul sa recunoastem ca ele sunt, sa le identificam si sa le eliminam.

Pentru a obtine rezultate noi, avem nevoie de: CUNOsTINtE NOI, iar pentru ele avem nevoie de MOTIVAtIE. Pentru rezultate mai bune si o victorie incontestabila asupra subconstientului nostru avem nevoie de CONTROL si MEDIU POZITIV.

1. Cunostinte noi

Citeste si  Dumnezeu nu l-a pedepsit niciodata pe Diavol pentru ca tenteaza oamenii; oamenii sunt cei care trebuie sa fie mai tari si mai luminati, ei trebuie sa înteleaga unde înfloresc cu adevarat, trebuie sa înteleaga de ce este preferabil de a lua o anumita directie decât de a lua alta

Pe Internet gasesti o sumedenie de autori si inca mai multe metode efective de a-ti schimba subconstientul. Trebuie nu doar sa citesti cartile, dar sa le faci instrumente care sa iti schimbe viata. Acest lucru este posibil. iti garantez.

2. Motivatie

Lumea e construita in asa fel, incat tot ce se intampla in viata noastra se intampla dupa un anumit ciclu: ziua este precedata de noapte, iarna de vara, etc. Acestea sunt fenomene normale si trebuie intelese si acceptate.

S-ar putea sa ai nevoie de o pauza pentru ca organismul tau sa se stabilizeze si sa adune energie pentru urmatorul „salt”. Cel mai important este sa nu lasi mainile jos. Sa nu te dai batut si astfel rezultatul nu se va lasa mult timp asteptat.

3. Controlul

Ai nevoie de cineva care niciodata nu va rade de tine atunci cand ai decis sa faci schimbari in viata. Din contra, el sau el te va ajuta sa iti imbunatatesti munca si sa nu te dai batut la primele greutati intalnite.

El sau ea nu trebuie sa te compatimeasca. El sau ea, asemeni unui antrenor din sport, va trebui sa te inteleaga, sa te sustina si sa te inspire.

Citeste si  Invata sa-ti folosesti intuitia atunci cand ai de facut alegeri! Intuitia te ajuta sa iei deciziile care chiar sunt bune pentru tine!

4. Mediu pozitiv

Schimband mediul in care traiesti, iti vei schimba comportamentul. Schimbandu-ti comportamentul vei putea sa te astepti la rezultate frumoase in aproape toate sferele de activitate.

insa aici apare o problema – mediul in care traiesc familia, rudele, prietenii sau colegii de la munca nu se schimba si vor actiona dupa metoda veche. Efectul muncii asupra subconstientului tau se poate pierde din cauza legaturii permanente cu anturajul vechi.

Cum rezolvam aceasta problema? Participa activ la formarea cercului de cunostinte, cauta oameni care te vor trage dupa ei in sus si evita oamenii care te vor influenta negativ.

Schimbarile sunt dureroase, insa posibile. Acum ai destule cunostinte pentru a face primul pas, arata dozadesucces.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!