Spune-ne câți câini vezi în imagine și îți vom spune despre vârsta ta mentală

Spune-ne câți câini vezi în imagine și îți vom spune despre vârsta ta mentală

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Câți câini vezi în această imagine? Cine ești tu, ești prea matur sau încă copil?! Într-un timp foarte scurt, acest puzzle optic a devenit foarte popular pe rețelele de socializare, deoarece se presupune că îți vă arată vârsta mentală.

Privește cu atenție imaginea și spune câți câini vezi.

Numărul minim este patru, însă unii pot vedea până la șapte.

Dacă vezi până la patru câini

Vârsta ta mentală este de 20-25 de ani. În viață ești un optimist natural, un fan al literaturii, vrei să mergi la expoziții de artă sau la concerte. Ai dezvoltată partea artistică și îți place să creezi lucruri din pasiune.

Și, de asemenea, citiți cu calm o carte bună, astfel de lucruri sunt capabile să vă incite lumea interioară, să vă simțiți cu adevărat pe voi înșivă.

Viața asta te face foarte fericit. Dacă vă aflați în circumstanțe zgomotoase și enervante, cel mai probabil nu spuneți nimic, dar vă veți simți dezgustat în interior, așa că doriți să evitați orice posibilitate a unui astfel de caz.

Nu vă plac oamenii bârfitori și încercați să vă selectați cu grijă prietenii, chiar dacă asta înseamnă un grup mai mic, calitatea este prioritară, și nu cantitatea. Preferați să petreceți timpul cu oameni de calitate.

Dacă vezi cinci câini

Mintea ta are între 25 și 30 de ani. Tu ești întruchiparea simplității. Creierul tău este deja puțin întărit de problemele adulților, dar în interior există încă o privire simplă și curată asupra diferitelor lucruri.

În viață ești o persoană care tinde spre simplitate în toate. Nu-ți plac complicațiile, fie că este vorba de o poveste de dragoste sau de lucruri simple precum cina. Vrei ca omul să îți spună direct în față, nu să te ia pe ocolite, iar atunci când ceva te deranjează, îți exprimi nemulțumirea.

Te sperie lipsa de umanitate pe care o vezi în societate, modul în care lumea aleargă după bani călcând pe cadavre și greu poți avea încredere în cineva.

Cercul tău de prieteni este mic, așa că șansele tale de a avea necazuri sunt mici. Fă-ți viața simplă și fericită și continuă să o salvezi de la necazuri inutile.

Dacă vezi șase câini

Mintea ta are între 30 și 40 de ani. Ești puțin demodat și atent, dar ești și o persoană în care poți avea încredere. Prietenii tăi îți cer deseori sfaturi pentru că, consideră că ești o persoană matură și stabilă.

Te gândești serios la orice decizie spontană înainte de a o lua. Analizezi lucrurile în detaliu și îți poți da seama ușor când cineva vrea să profite de tine.

Ai capacități speciale de recunoaștere a oamenilor, chiar și un scurt dialog îți poate oferi analiza caracterului unui om. Nu te lași dus de val ușor și nu în încredere în cei care te laudă, ba chiar le observi intențiile din start.

Continuați să mergeți înainte pas cu pas, străduindu-vă pentru un succes mai mare.

Dacă vezi șapte câini

Ești la propriu un copil, foarte naiv, simplu și amabil. Există încă spațiu curat în lumea voastră interioară, indiferent de rolul pe care îl jucați în viață.

Nu aveți intenția de a comunica cu ceilalți. Sunteți un om modest și îi faci pe toți să creadă că ești o persoană bună.

Ai o inimă bună și de multe ori oamenii din jur apelează la tine pentru compasiune, deoarece ești un bun ascultător și îi ajuți să își descarce sufletul.

Bucură-te de curățenia copilului din tine, nu mulți îl mai au…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!