Spune in fiecare zi “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt” si-ti vei incarca aura cu energie pozitiva!

Spune in fiecare zi “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt” si-ti vei incarca aura cu energie pozitiva!

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 January 2020 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

“Fii blând cu tine însuți. Este greu să fii fericit când cineva este supărat pe tine tot timpul.” – Christine Arylo

Iubeste-te pe tine insati asa cum nu te-ai mai iubit niciodata. Iubeste-te asa cum stii sa iti traiesti marile povesti de iubire. Cu pasiune, cu avant, cu ochii inchisi si inima deschisa. Nu lasa ochii in jos atunci cand ai de infruntat priviri. Pastreaza-ti spatele drept. Si nu-i lasa pe altii sa-ti formeze cocoasa.

Pornind in cautarea de sine, te impotmolesti intotdeauna de altii… Intotdeauna exista in viata ta un “altul” pe care sa-l iubesti mai mult decat pe tine, un altul fata de care ai intotdeauna rabdare, il imbratisezi cu drag, il astepti cu nesat, ii canti sub clar de stele, ii asculti noaptea durerile, ii alungi gandurile grele, ii plangi durerile, il intelegi chiar si atunci cand nu-l mai intelegi. Intotdeauna daruiesti o parte din tine celorlalti. Ai invatat ca doar daruind poti primi iubire. O daruiesti celui care iti promite fericirea in schimb. Dar tie nu iti daruiesti nici macar un sfert din ceea ce daruiesti altora.

Iubeste-te pe tine insati asa cum nu te-ai mai iubit niciodata. Iubeste-te asa cum stii sa iti traiesti marile povesti de iubire. Cu pasiune, cu avant, cu ochii inchisi si inima deschisa. Nu lasa ochii in jos atunci cand ai de infruntat priviri. Pastreaza-ti spatele drept. Si nu-i lasa pe altii sa-ti formeze cocoasa. Demnitatea sa-ti inalte barbia. Nu te lasa calcata in picioare, dar nici nu crea gauri negre si cratere in pantofii altora.

Arata-ti curaj si incercare si nu uita de capacitatea de a o lua vesnic cu tine insati de la inceput. Arata respect fata de propria persoana si intretine zilnic acest respect. Nu te gandi ca nu esti suficient de importanta ca sa nu contezi in ochii tai. Lasa-te sa fii asa cum esti. Nu te schilodi de dragul altora sau pentru a-i face pe cei din jur mai fericiti. Altfel, intr-o buna zi, vei gasi ca tocmai cei pe care ii iubesti au ales sa te ucida.

In fiecare secunda, accepta-te, imbratiseaza-te, investeste permanent in relatia ta cu tine. Ofera, progreseaza, avanseaza, fa compromisuri daca este cazul. Nu lasa oglinda sa te minta. Nu te judeca mai aspru decat meriti. Fa-o sa te respecte. Sa-ti inchine aprecieri sincere. Cu acel “cineva” esti intotdeauna toleranta. De ce nu ai mila si fata de tine!?… Iubirea de sine nu inseamna egoism, ci capacitatea de a-l putea iubi pe celalalt.

In fiecare zi, poti sa te certi cu tine insati, dar invata sa te certi cu folos. Nu uita ca la urma urmei, esti om. Omul greseste, sufera, rade de isterie, varsa lacrimi de fericire, sufera, merge mai departe. Iarta, fii deschisa cu tine. Nu te judeca prea rau. II poti lasa pe altii sa faca asta. Nu te lasa inconjurata de oameni care se hranesc cu energia ta pozitiva si nu dau nimic in schimb.

Nu lasa ca un inghiontit pe strada sa iti strice buna dispozitie pentru o zi intreaga. Nu holba ochii la televizor daca visurile tale iti colcaie inca in minte si in sperante. Pentru totdeauna” este intotdeauna un cuvant prea mare… Dar poti sa te iubesti pentru astazi, se poate pentru maine, se poate pentru toata viata…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!