Spune în fiecare zi această rugăciune de ajutor către Sfântul Arhanghel Mihail, iar ajutorul nu va întârzia să vină!

Spune în fiecare zi această rugăciune de ajutor către Sfântul Arhanghel Mihail, iar ajutorul nu va întârzia să vină!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 September 2023 in CredințăRugaciuniSpiritualitate

Numeroși duhovnici sugerează creștinilor să se adreseze zilnic cu o rugăciune către Sfântul Arhanghel Mihail. Există diverse moduri de a rosti această rugăciune, dar vă oferim următoarea variantă:

Rugăciunea Către Sfântul Arhanghel Mihail

Preabunule și Atotputernicule, Dumnezeule, trimite-l pe Arhanghelul Tău, Mihail, pentru a veni în sprijinul păcătosului Tău (Nume), protejându-l de dușmanii văzuți și nevăzuți, de gândurile necurate și ispitele rele.

O, Arhanghele Mihail, purtător al luminii divine, dăruiește binecuvântare slujitorului Lui Dumnezeu, (Nume).

O, mare protector al cerurilor, Arhanghele Mihail, conducător al oștirilor îngerești, veghează asupra mea, oferindu-mi susținere în dificultăți, tristețe și singurătate. Oriunde m-aș afla, fie în locuri necunoscute sau pe ape agitate, adu liniștea în jurul meu.

Ajută-mă să mă eliberez de amăgirile întunecate ale răutății și ascultă rugăciunea mea, eu, păcătosul și nevrednicul, (Nume), care îți invoc numele sfânt. Răspunde la rugăciunea mea și vino în ajutorul meu.

O, Arhanghele Mihail, ajută-mă să trec peste ispite și gânduri rele cu ajutorul puterii Sfintei Cruci, a Maicii Domnului, ale sfinților îngeri, ale apostolilor, ale Sfântului Ilie și ale Sfântului Nicolae, și prin puterea tuturor cetelor îngerești.

Mare Arhanghele Mihaile, păzește-mă de pericole, de necazuri, de ispite și de orice rău. Apară-mă de dușmanii ce mă înconjoară și de relele pe care le aduc cu ei.

Protejează-mă de cel rău și viclean, Arhanghele Mihail, acum și mereu. Amin.

Informații despre Sfântul Arhanghel Mihail

Numele său se traduce prin – “Cel ce se aseamănă cu DUMNEZEU”.

Sfântul Arhanghel Mihail este adesea ilustrat luptând și învingând un dragon. Acesta este înfățișat cu aripi impresionante și cu Sabia Dreptății, o sabie strălucitoare și arzătoare. Aceasta simbolizează puterea și acțiunea duhovnicească clară, adesea fiind singurul mod de a rezolva o situație. Sabia poartă în ea semnul crucii, simbolizând misiunea sa divină.

Sfântul Arhanghel Mihail este cunoscut ca un apărător al credinței pe această lume.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!