Sophia Loren: “Când am avut cel mai mult nevoie de oameni, ei m-au părăsit…”

Sophia Loren: “Când am avut cel mai mult nevoie de oameni, ei m-au părăsit…”

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2023 in De SufletLecții de viațăLifeStyle

Sophia Loren este una dintre cele mai frumoase și cunoscute actrițe din zilele noastre. La prima vedere, pare că viața ei a fost presărată cu trandafiri, dar acest lucru nu este adevărat. Calea către faimă a lui Loren poate fi rezumată în câteva cuvinte: “prin spini, către stele“.

Sophia s-a născut destul de slabă și a trăit în sărăcie. În mod surprinzător pentru toți, la vârsta de 14 ani a început să se schimbe și să înflorească. La 30 de ani, a devenit celebră, iar la 50 de ani, a început să se teamă că anii trec prea repede.

Acum, la peste 80 de ani, își iubește nepoții și își împărtășește înțelepciunea ei cu restul lumii, mai ales că actrița are un simț excelent al umorului.

Înainte de a împlini 85 de ani, Sophia Loren a declarat pentru o publicație așa: “Îmi place să-mi trăiesc viața, îmi iubesc copiii și nepoții, îmbătrânesc, dar totuși arăt mai tânără decât vârsta mea. Încerc să mănânc într-un anumit fel, fac exerciții și în general îmi îngrijesc corpul. Încerc să mă bucur de o viață liniștită. Liniștea și simplitatea este cheia frumuseții.”

Această femeie merită să fie iubită și ascultată.

“Când am devenit destul de încrezătoare în mine, scena a dispărut din viața mea. Când am crezut că am pierdut, de fapt am câștigat. Când am avut cel mai mult nevoie de oameni, ei m-au părăsit. Când am învățat să-mi șterg lacrimile, am găsit un umăr pe care să plâng.

Nu contează ce planificați, niciodată nu veți ști ce v-a pregătit viața. Succesul vă aduce în contact cu lumea, dar eșecul vă aduce lumea în contact cu voi. Fii întotdeauna fericit.”

“O relație poate alunga chiar și iubirea din inima ta. Sună puțin ciudat, dar cred că este adevărat. Aveți așteptări foarte mari de la bărbatul pe care l-ați iubit, vreți să fie totul pentru voi pe lumea asta, dar asta este nerealist.

Doriți ca el să înțeleagă toate problemele voastre și să empatizeze cu sentimentele voastre. Cu toate acestea, mulți știu, iar alții vor afla, că acest lucru este imposibil. Nicio persoană nu poate umple complet viața voastră, unele gânduri și sentimente vor rămâne înțelese doar de voi.”

“Dacă o femeie vrea să fie frumoasă, trebuie să fie vanitoasă. Uitați-vă la femeile ale căror fețe strălucesc pe ecrane și pe coperte de reviste, uitați-vă la prietenele voastre. Veți observa că invidia și admirația sunt stârnite de femeile care se consideră pe ele însele cele mai strălucitoare.

Au reușit să descopere asta în ele și radiază de bucurie din acest motiv, chiar dacă fețele, siluetele și machiajele lor nu sunt întotdeauna impecabile. Dar ceea ce impresionează în primul rând este încrederea lor în propria lor seducție. Sincer, cred că nimic nu înfrumusețează o femeie mai tare decât credința în propriile sale merite.”

“Niciodată să nu uitați: analiza și disecția sunt posibile doar după moarte. Laboratorul nu este locul pentru iubire. Iubirea este spontană prin natura sa. Lăsați-o să vă inspire.

Iubirea este o floare de câmp timidă, nu un trandafir de grădină. Ei îi place acolo unde a crescut. Dacă o mutați, o udați și o îngrijiți prea mult, ea poate să se ofilească. Înconjurați-o cu căldură, nu o deranjați cu nimicuri și iubirea va înflori, bucurându-vă din nou și din nou.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!